Jdi na obsah Jdi na menu

PIRÁT SE CHOVAL JAKO PRASE, ŘÍKÁ DAVID DVOŘÁK

1646066353573.jpg

 

Novým šampionem střední váhy organizace OKTAGON MMA se stal Patrik "INSPEKTOR" Kincl, který porazil na body Samuela Kroštofiče. Po zápase se schylovalo k dalšímu souboji. Týmový kolega Patrika Kincla, UFC bojovník David Dvořák, si totiž vyměnil několik ostrých slov s poraženým Krištofičem a vypadalo to, že by si to s ním vyříkal klidně i pěstmi.

"No tak skvělý zápas. Patrik vyhrál i přes to všechno, co Pirát dělal, jak nesportovní věci tam dokázal předvádět. Od Patrika to byl koncentrovaný výkon a jsem strašně šťastný, že vyhrál. Těch faulů tam bylo strašně moc. Bylo tam neustálé držení rukavic. Těch napomenutí od rozhodčího, to se ani nedá spočítat. Stejně tak držení trenek. Trenky nemůžu soupeřovi držet a tahat je. Nemůžu se držet pletiva. Byly tam i prsty do očí. Bylo tam toho tak strašně moc. Já jsem to v životě, ani nikde v televizi, za celou svoji kariéru neviděl. O to víc jsem rád, že se nad to Patrik dokázal povznést a vyhrát," vysvětlil David Dvořák v rozhovoru pro iSport.cz.

1646067813793.jpg

 

"Když Pirát ležel na Patrikovi v posledním kole, tak na něj mluvil. A pak se podíval na mě a začal mi tam něco říkat. Vyměnili jsme si tam nějaká slova. Pak mi řekl, že až to skončí, tak si to můžeme rozdat spolu. Mně to přeplo, protože se choval jako idiot. Šel jsem tam, ne kvůli tomu abych se tam šel s ním nějakým způsobem sekat, ale chtěl jsem to slyšet od něj do očí. A chtěl jsem mu dát najevo, že se chová jako prase. Já s tímhle nesouhlasím. Je mi jasný, že to byla taktika, měl to připravený. Určitě na tom pracoval, že chtěl Patrika rozhodit, protože Patrik je větší technik. Ale až za takovou cenu to prostě za mě vůbec není sportovní. Jsem rád, že Patrik vyhrál a máme to za sebou“ doplnil ještě  David Dvořák.

ZDROJ: ISPORT.CZ

FOTO: OKTAGON MMA 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář