Jdi na obsah Jdi na menu

POKUTA PRO LEA BRICHTU JE NEPŘIMĚŘENÁ K JEHO PLATU V ORGANIZACI

1638011429440.jpg

 

Na tiskové konferenci, která se uskutečnila na konci října, představila nově vzniklá bojová organizace Real Fight Arena hvězdná jména bojovníků ze Slovenska a Čech. Největší rozruch vyvolalo jméno bojovníka Lea Brichty. Promotér RFA Boris Marhanský prozradil v rozhovoru pro STARTITUP.SK svůj pohled na věc.

Teď pokud jsem slyšel, mu přišla dost velká smluvní pokuta. Desetkrát tolik, co tam vydělával. To mi také nepřijde férové vůči němu. Nyní už má však nový management, který si myslím, že za něj bude tvrdě bojovat. 

(Leo Brichta prozradil, že za poslední zápas dostal výplatu 3 tis. euro / cca 77 tis. Kč. Pokuta, kterou po něm tedy požaduje OKTAGON by se měla pohybovat kolem 30 tis. euro / cca 770 tis. Kč, což je vzhledem k jeho platu zcela nepřiměřené).

img_20211127_121559.jpg

 

Jak se postavíte za Lea Brichtu? Zaplatíte za něj pokutu?

Opravdu si myslím, hlavně když vím, co se kolem děje, že možná tam ta žádná smlouva ani není. Já si myslím, že možná bude Leo fakt nyní už volný a bude nás reprezentovat už na prvním galavečeru. Kdyby tomu tak nebylo a já jsem viděl, že ta druhá organizace vypráví, že investovali do něj velké peníze a nyní odešel. Za sebe i své kolegy říkám, že my bychom neměli problém jim vyplatit celý honorář, který mu dali za poslední čtyři zápasy. Aby byli klidní a neměli pocit, že o něco přišli.

realfight.arena-16380111355006.jpg

 

My opravdu o toho Lea stojíme, opravdu si ho ceníme jako zápasníka a také jako člověka. My se mu budeme snažit jen pomáhat.

(Boris Marhanský prozradil, že Leův honorář za poslední čtyři zápasy by se měl pohybovat kolem 10 tis. euro / cca 257 tis. Kč).

Jednoduše neměli bychom s tím problém, pokud by to mělo být, že zakopeme tu válečnou sekeru. Leo bude u nás, on bude šťastný. Možná jednou se někdy vrátí nebo půjde někam jinam do zahraničí. Tím bych chtěl celé tohle už nějak uzavřít. 

ZDROJ: STARTITUP.SK

FOTO: IG REAL FIGHT ARENA, IG LEO BRICHTA