Jdi na obsah Jdi na menu

POSTOJOVÉ DISCIPLÍNY NABÍDNOU NA RFA 5 VELKOU KVALITU

Galavečer organizace Real Fight Arena má na startovce připravena opravdu elitní jména. 2 týdny po RFA 4 jde tak RFA opět do akce a na nás čeká 10 soubojů.


Tadeáš Růžička, Václav Sivák, Tomáš Hron, Ladislav Krištůfek nebo Ivan Bartek. Obrovské zkušenosti, které se skrývají v rukou těchto bojovníků, se představí tuto sobotu v Brně. 5 soubojů pod pravidly MMA tak doplní 5 pod pravidly Real Fight a K1.

"Mawar" Růžička bude čelit italskému talentu. Andrea Mascia v dosavadních startech vybojoval 3 tituly šampiona pod pravidly K1. Pro českého bojovníka to bude v RFA druhý zápas. Na RFA Warm up dokázal porazit polského bojovníka s více úspěchy, Oskara Siegerta.
 

cj-zwqdthnr.jpg

 
I po devatenácti zápasech stále neporažený. Václav Sivák má opravdu neskutečnou formu, kterou může v sobotu zkrášlit zaokrouhlením na číslo 20. Svou přípravu absolvoval také v Thajsku, kde trénoval po boku šampionů organizace ONE Championship. Protivníkem mu bude francouzský zápasník, které se postavil do ringu už více než 80krát. Alexis Laugeois dosáhl několika úspěchů na mezinárodních akcích.
 

cj5nlcfi2yu.jpg

 
Týmový parťák Bad Boye, Ladislav Krištůfek, se předvedl na turnaji GMC 28 v jednom z nejlepších letošních postojářských zápasů na domácí scéně. Po této výhře ho na RFA 5 vyzve Patrik Záděra. Ten je pořád jen na začátku své kariéry, ale i přesto ukazuje, že se v něm skrývá talent.
 

ckjftfqnxgg.jpg

 
Pro československé fanoušky je připraveno tradiční domácí derby. Domácí legendu a ikonu českého kickboxu, Tomáše Hrona, vyzve slovenský bojovník Ivan Bartek. Počtem zápasů jednoznačně za soupeřem zaostává, ten absolvoval zatím neuvěřitelných 125 zápasů, zatímco Ivan "jen" 60. Oba předvádějí opravdu atraktivní výkony, proto je toto právem hlavní zápas večera.
 

cj45pdlo6jn--1-.jpg

 
Pod pravidly Real Fight uvidíme ještě místní legendu Jířiho Jaroše a Davida Rozaka. Zde můžeme očekávat přestřelku od první vteřiny, takže žádné taktizování.

K tomu se ještě pod pravidly MMA představí jména jako Leo Brichta, Vojtěch Garba nebo ikonická jména ze světové scény, Alexander Butenko a Carlo Prater.
 
FOTO: IG RFA