Jdi na obsah Jdi na menu

POVAŽSKÝ TANK MÁ NA DOMÁCÍ PŮDĚ JEN JEDINÝ CÍL

1687959465889.jpg

Sebastián „Tank“ Fapšo je společně s Milanem Ďatelinkou největší hvězdou nadcházejícího turnaje RFA 12. Rodáci z Považské Bystrice se před domácím publikem pokusí rozjásat své příznivce, ale nic jednoduchého je v kleci nečeká.

Fapšo v posledním zápase potvrdil své kvality a tvrdého Řeka v Trnavě k ničemu nepustil. Na tento výkon se pokusí navázat 9. září na RFA 12. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Rychlý knokaut a ztroskotání na brazilské hvězdě

Na druhém turnaji organizace RFA Grand Opening byl v pozici jedné z největších hvězd večera i Sebastián Fapšo. V souboji s Bernardem Plavcem byl sice považován za velkého favorita, ale Plavcovi se dávaly šance především v pozdější fázi zápasu. K ní však ani nedošlo, protože Fapšovi skvěle fungovaly jeho pověstné overhandy. Po jednom z nich Plavec letěl k zemi už v 1. kole a hned z prvního počítání v zápase se nedokázal zotavit.

O dost lépe se s nimi ale dokázal vypořádat Joilton Lutterbach. Ten přišel do RFA už jako hvězda a Brazilec ukázal, že nejen pod MMA pravidly patří ke světové špičce. Fapšo trefoval během celého zápasu své údery do vzduchu, zatímco Lutterbach výborně kontroval a zasahoval z ústupu. Na bodových lístcích vyhrál Lutterbach všechna tři kola a vybojoval si titulovou šanci, kterou později i na RFA 11 v Bratislavě proti Jakubovi Benkovi dokonale využil.

Kontrolovaný výkon proti houževnatému Řekovi

Do RFA se Fapšo vrátil na únorové postojářské akci RFA Ring Tour v Trnavě. Opět pod pravidly Real Fight do 81 kilogramů tentokrát čelil Malkhazovi Merebashvilimu. Přestože řecký bojovník ukázal velmi tvrdou bradu a skvělou odolnost, zápas byl celou dobu v režii považskobystrického reprezentanta.

Na tento výkon bude moci Sebastián Fapšo navázat na nejbližším RFA 12, což bude dosud největší event bojových umění v historii Považské Bystrice. Fapša bude pohánět zaplněná hala domácích fanoušků, ke kterým se můžete přidat i vy. RFA 12 proběhne 9. září a lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

28qiw498.jpeg

FOTO: RFA