Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEDVEDE KUBA BAHNÍK DALŠÍ TVRDÉ KO?

 1643998187064.jpg

 

Specialista na bleskové knockouty Jakub Bahník (7-4) ze 7️ vítězství své soupeře 6️x tvrdě knockoutoval hned v 1. kole  V minulém zápase si připsal zatím největší vítězství kariéry nad Grimshawem již po 43 vteřinách a odnesl si TIPSPORT VÝKON VEČERA. „Byl to nepopsatelný pocit vyhrát nad tak zkušeným borcem, jako je Grimshaw,“ vyjádřil se „Bahňas“ po OKTAGON PRIME 4. Nyní ho čeká další pořádné sousto - borec, kterému ničení soupeřů před limitem chutná stejně jako Bahníkovi.   

Neskutečný srdcař Jay "The Mellow Fellow" Cucciniello (8-2) se zkušenostmi z reality show UFC všechny borce, které porazil, vyprovodil z klece předčasně. Poslední 2️ zápasy prohrál, do té doby však nevěděl, co je porážka, a měl 8️ vítězství v řadě - všechny před limitem. Jeho chuť vrátit se do sedla už větší být nemůže: „Nemusíme vždy uspět, to holt patří k životu. Ale teď tvrdě pracuji na tom, abych si byl jistý, že už nikdy nebudu na nikoho krátký.“

fb_img_1643999264390.jpg

 

Jak se spolu tito dva typově podobní borci vypořádají? Hvězdná akce hned na úvod roku turnaj OKTAGON 31 přímo v O2 areně. Lístky koupíš již nyní na TICKETPORTAL.CZ.

FOTO: OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář