Jdi na obsah Jdi na menu

PROBLÉMY NA VÁZE I TENTOKRÁT: RFA 9 V OHROŽENÍ?

1682103993120.jpg

Problémy na váze i tentokrát: RFA 9 v ohrožení?

Turnaj RFA 9 je za dveřmi a problémům na váze se nevyhnul ani tento turnaj. Na rozdíl od předchozího RFA 8 v Budapešti, kde musela čínského zápasníka Lu Kaie odnášet záchranka, však organizace nic podobného řešit nemusela. Vážení se zúčastnili jen bojovníci mimo EUROGOLD pyramidu a k převážení došlo hned ve dvou případech.

Celý turnaj proběhne už zítra v Prievidzi a můžete ho vidět prostřednictvím platformy PPV a nebo se ho můžete zúčastnit živě. Lístky jsou dostupné v síti PREDPREDAJ.sk.

K zápasům dojde

Do své premiéry pod profesionálními pravidly MMA nastoupí Veronika Zajícová i její maďarská soupeřka Katalin Viola Aranyi. Právě maďarská bojovnice byla jedním účastníkem RFA 9, který nesplnil váhu. Zajícová však s převážením souhlasila a o jediný ženský duel během celého večera nepřijdeme.

Druhým hříšníkem je vycházející slovenská hvězda postojové scény Erik Tóth. Neporažený bojovník nastoupí proti domácí legendě Vladimírovi Idrányimu, který se zachoval stejně jako Zajícová a převážení Tótha akceptoval.

crtzhtangmj.jpg

Účastníci pyramidy to mají teprve před sebou

Osm bojovníků se pátečního vážení nezúčastnilo. Všichni účastníci EUROGOLD pyramidy ho mají teprve před sebou a proběhne ve 14:00 pár hodin před začátkem galavečera. Kromě vážení proběhne i losování prvního kola. Někteří bojovníci mají momentálně před sebou náročné hodiny a čeká je hubnutí, aby zítra splnili limit 80 kilogramů.

FOTO: IG RFA