Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MAWAR VYPĚNIL NA SVÉHO FANOUŠKA?

Není to poprvé, co musí Tadeáš Růžička odpovídat na podobné výzvy a otázky. Tentokrát už odpovídáním na tento dotaz nechtěl ztrácet čas. Když se ho opět další fanoušek na sociálních sítích zeptal, jestli by chtěl zápas s Vaškem Sivákem, Růžička reagoval jasně: "Zaplať!"

Tadeáš potvrdil, že je z tohoto tématu už pořádně unavený a nebaví ho stále odpovídat na totéž. "Nebuď otravnej, jsi jak ohraná deska. Co takhle já vs ty?" reagoval podrážděný Růžička na jednoho z fanoušků. Následně, ho jeden z komentujících označil za zápasníka bez pokory, což nenechalo Tadeáše Růžičku chladným: "Jsem zmrd z ulice, kterej sa nenechá moralizovat a soudit od lidí, vedle kterých když projdu na ulici, maj hlavu sklopenou a doufaj, že nedojde na oční kontakt" kontroval Růžička.

Tento zápas rozhodně chce vidět každý fanoušek bojových sportů v Česku a na Slovensku. Nebude to ovšem ani náhodou jednoduché a už vůbec ne levné. Tadeáše Růžičku však můžeme vidět už 17.12. v Praze na turnaji RFA 7. Jeho soupeř ještě není oznámen, dočkáme se překvapení?

clhssqbtbti.jpg

FOTO: IG RFA