Jdi na obsah Jdi na menu

PRVNÍ OZNÁMENÝ ZÁPAS TIPSPORT GAMECHANGERU

1675108178637.jpg

4. 3. 2023 se do Ostravy sjede 16 elitních zápasníků welterové váhy, kteří si to v Ostravar Aréně rozdají v 1. kole pyramidového turnaje Tipsport Gamechanger o postup do čtvrtfinále. Dnes organizace OKTAGON MMA oznámila první zápas turnaje OKTAGON 40.

"Pirát Krištofič (16-4), který má skalpy Úškrta, Pukače, Matavaa, Polívky, Naruszczky či Strzelczyka, nejdříve Tipsport Gamechanger odmítl - nechtěl vplout zpátky do vod welteru kvůli váze. Nakonec však otočil: „Vždy jsem toužil být součástí něčeho velkého a průlomového. Bude to na trhu úplně něco nového. Hlavně velikost celé té věci mě nakonec přesvědčila, že to chci a že se kvůli tomu chci trápit s váhou." Vítěze 2. série reality show OKTAGON Výzva, bývalého prozatímního šampiona střední váhy a nabuzenou světovou #112 střední váhy, kterou ještě nikdo neukončil před limitem, uvidíte mezi elitou na 2. straně pyramidy.

Milionového lasa se pevně chytil polepšený francouzský rváč a rebel Da Killa Kid Lohoré (22-8). Ten se mezi nejlepší z nejlepších probojoval bezchybným výkonem na OKTAGONu 38, kde tvrdě uspal Juráčka ve 3. kole a připsal si 18. vítězství před limitem z 22 výher. 5násobný světový MMA šampion, 2násobný titulový vyzyvatel OKTAGONu a světová #106 welteru se zkušenostmi z organizací BAMMA, Bellator a Cage Warriors jde za Francii získat hlavní trofej a zneškodnit každého, kdo mu zkříží cestu. Dostane se přes Piráta?"

coc_notsele.jpg

ZDROJ A FOTO: OKTAGON MMA