Jdi na obsah Jdi na menu

REAKCE MAGDY ŠORMOVÉ A ANDRÉHO REINDERSE

1639995705601.jpg

 

Magdalena Šormová má za sebou premiéru v polské organizaci KSW. Bohužel po tříkolové bitvě prohrála na body s domácí Anitou Bekus. 

"Takovýto výkon jsem ve své premiéře v KSW předvést nechtěla. Prohra na body, budu se muset znovu na zápas podívat, zamyslet se a hlavně si z toho něco užitečného odnést. Díky moc celému týmu André Reinders, Michal Hořejší, Jan Homolka a všem sparing partnerkám a partnerům, kteří mně v přípravě pomáhali. A samozřejmě i Alanovi, který vždy vyžere "dělání" váhy a celkově si užívá mojí přípravu se vším všudy" reagovala Magda na svém instagramu.

andre.reinders-16399961598320.jpg

 

Dnes se k zápasu své svěřenkyně vyjádřil i hlavní trenér André Reinders.

"Zápas na KSW nám bohužel nevyšel podle představ a prohráli jsme s Magdou po třech kolech na body. Soupeřka, dvojnásobná mistryně Polska, byla velmi dobře silově vybavená. Magda většinu druhého kola byla sice v zádech soupeřky, ukončit se ji však nepodařilo. První a třetí kolo si ale Polka dokázala prosadit svoji hru, dostala Magdu pod sebe a tam ji kontrolovala. Magda se sice snažila zespodu pracovat lokty a měla dva nadějné pokusy o armbar, zvlášť ten ve třetím kole vypadal velmi nadějně, ale ukončit se soupeřku nepodařilo a na body tak vyhrála. Poučeni do příštího zápasu na KSW..."

andre.reinders-16399961598321.jpg

 

FOTO: IG MAGDALENA ŠORMOVÁ, ANDRÉ REINDERS