Jdi na obsah Jdi na menu

REAKCE PATRIKA KINCLA NA ZRUŠENÍ ZÁPASU

To o čem se poslední dny spekulovalo, se bohužel dnes potvrdilo. Karlos Vémola ze zdravotních důvodů nenastoupí do titulového zápasu v pražské O2 areně proti šampionovi Patrikovi Kinclovi. Jak na celou situaci reaguje šampion Kincl.
 
"Do zápasu nastoupím i kdybych měl chcípnout" (nebo tak nějak to bylo)
 
Je to pro mě hodně nepříjemné. Po zápase s Alexem jsem i přes zranění nastoupil zpět do přípravy, která mě stále hodně času, energie a peněz.
 
Určité signály jsem měl už delší dobu. Např. v tváří v tvář sám Vémola zmiňoval nějaký březnový termín. Vše jsem bral jako nějakou psychologickou hru. Teď se ale moje obavy potvrdily. Jsem přesvědčen, že hospitalizace v nemocnici není hraná záležitost a rozhodně to nebude jen nějaká rýmička. Jsem ale také přesvědčen, že si za to může sám. 
 
Jako profesionální sportovec by se o sebe měl člověk starat na 100%. Všichni jsme měli možnost sledovat jeho různé večírky v době přípravy, které se rozhodně neshodují s kvalitní regenerací. Zranění jsou v MMA dost častá, sám s tím mám své zkušenosti, ale tady se podle dostupných informací řeší jedna a ta samá věc. 
 
Ono to sice na sociálních sítích vypadá hrozně cool, když člověk vyběhne z nemocnice a hned zamíří do tělocvičny, ale pak to dopadá přesně takhle. Byl bych rád, aby si to uvědomili ti, kteří tenhle styl tolik obdivují a chtěli by to napodobovat. Doléčení a regenerace je součást tvrdé přípravy!!!" napsal Patrik na svém instagramu.
 
"Upřímně nevím, co teď bude… Jsem z toho už otrávenej. Tenhle zápas chci čtyři roky a zase z toho sejde. Nejdřív jsem se k němu měl probojovat v rámci XFN a když už měl být, tak Vémola utekl. Pak jsem dostával vzkazy, že jsem v jiné organizaci a tak jsem nakonec skončil v Oktagonu, kde jsem nejdříve vybojoval a pak i obhájil titul. Pro ten zápas jsem udělal maximum. Teď je otázkou, jestli se o to ještě snažit a zůstat v 84 nebo se soustředit na nový projekt v 77. Oboje mít nemůžu," dodal zklamaně.
 

picsart_22-12-06_16-43-11-499.jpg

ZDROJ: IG PATRIKA KINCLA