Jdi na obsah Jdi na menu

REAKCE PROMOTÉRA RFA NA ZRUŠENÍ ZÁPASU ORLOV VS. CVERNA

1698664471000.jpg

Už 11. listopadu mělo v pražské Unyp Areně dojít k první obhajobě titulu těžké váhy IAF mezi šampionem Yevheniem Orlovem a Alexandrem Cvernou. Cverna však oznámil, že do zápasu nenastoupí a bude se připravovat na svůj boxerský zápas v organizaci Fight Night Challenge.

Jak na celou situaci reaguje promotér RFA Boris Marhanský, který je spolupořadatelem speciálního galavečeru RFA X IAF SPECIAL TITLE NIGHT?

"Jak je to s Cvernou, to ví asi jenom on sám. Nám se to už jednou stalo, když měl mít zápas s Tomášem Možným a také se to nedohodlo. Myslím si, že mnohem prestižnější by pro něho bylo mít titulový zápas v IAF než mít boxerskou exhibici. Je to ale na něm, ale asi má za sebou těžký zápas, který mu nevyšel, tak si chce spravit chuť a nechce jít do dalšího těžkého zápasu. Já tomu rozumím," reagoval na instagramu RFA Marhanský.

"Dnes si s Pínem (promotér IAF) zavoláme a budeme hledat nového soupeře pro Orlova, aby mu zůstala jeho obhajoba titulu. Když se na to připravuje, aby nezůstal bez zápasu. Budeme to řešit a dáme Vám co nejdříve vědet," dodal.

ZDROJ: IG RFA