Jdi na obsah Jdi na menu

RFA 3 / VOJTĚCH GARBA

1658860896468.jpg

Premiéra organizace Real Fight Arena v České republice dopadla úspěšně. V hlavním zápase večera akce RFA 3 se podle vícerých stal zázrak a rozhodně se není čemu divit.

Domácí bojovník Vojtěch Garba dokázal něco, čemu věřila jen malá skupina lidí. Po třech kolech se v souboji se světovou legendou Goranem Reljićem stal vítězem a jasně ukázal, že máme na domácí scéně obrovský talent v polotěžké váze.

„Už před turnajem jsem pár lidem říkal, že pokud to klapne, dám celý bonus na dobrou věc. Takže doručím, co jsem slíbil“ prozradil poté, co se jeho duel s chorvatským duchem stal vítězem TIPSPORT bonusu za zápas večera. Můžeme tedy očekávat, že finanční odměnu posune někomu úplně jinému, co se mu nestane poprvé. Ve druhém svém profesionálním zápase věnoval svou výplatu osobě, která to akutně potřebovala.

img_20220726_204734.jpg

Od začátku hlavního zápasu večera bylo vidět, že Vojtěch si jde nekompromisně za výhrou a nepoměr ve zkušenostech nebyl absolutně patrný. Poškození soupeře sehrálo při bodování velkou roli, jelikož měl Goran po zápase několik potrhání na tváři, které způsobil jeho soupeř tvrdými lokty v boji u pletiva či ze spodní pozice.

V pozápasovém rozhovoru dokonce na vlně vítězné nálady vyzval Viktora Peštu. Zda se tento zápas uskuteční uvidíme v blízké budoucnosti. Každopádně v ostravském klubu JMFS roste horký adept na ty nejvyšší příčky ve světovém žebříčku polotěžké váhy.

20-53-23-p.jpeg

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář