Jdi na obsah Jdi na menu

RFA 4 PŘIŠLO O HLAVNÍ ZÁPAS, ALE JE TU EXKLUZIVNÍ NÁHRADA!

1664395453162.jpg
 
V sobotu se organizace Real Fight Arena představí v košické Steel Aréně. Československá MMA komunita byla soustředěna zejména na souboj Jozefa Wittnera a Petra Knížete. Ale situace se změnila a uvidíme neočekávanou změnu.
 
Změnu, ale ne ledajakou! Jedná se totiž o MMA zápas Tomáše Možného a Kamila Mindy v těžké váze. Košický rodák a první slovenský bojovník v nejprestižnější kickboxerské organizaci na světě Glory Kickboxing, se po jedenácti letech vrací zpět k MMA. Jeho první start nedopadl podle očekávání, ale po mezinárodních soubojích se smetánkou v kickboxu mu tento návrat ke smíšeným bojovým uměním přijde určitě vhod.
 
Jeho protivníkem bude polský bombér Kamil Minda. Ten svou tvrdostí v postoji a zejména dobře zvládnutou prací na zemi je tak pro slovenského bojovníka bez pochyb obrovskou zkouškou, která mu zároveň může překazit radostný návrat před domácí tribuny.
 
Případná výhra Tomáše by ho jednoznačně dostala k titulové možnosti, kde by se mohl utkat se Štefanem Vojčákem. Právě s ním si posílali vzkazy, kde řešili možný zápas. Po příští sobotě tak k němu možná budeme velmi blízko. Nás tedy čeká možná atraktivnější duel, než ten původní. Jestli to tak bude uvidíme 8.10.
 

img-20220928-wa0002.jpg

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář