Jdi na obsah Jdi na menu

RFA 7 HLÁSÍ DALŠÍ JMÉNA

17. prosince se v pražské hale Královka uskuteční turnaj organizace Real Fight Arena s pořadovým číslem 7, jemuž bude vévodit dlouho očekávaný boxerský duel mezi Otakarem MARPEM Petřinou a krstným otcem slovenského MMA Iljou Škondričem.

Organizace RFA na svých sociálních sítích odtajnila další jména, která v Praze uvidíme.

MIROSLAV BROŽ

Na posledním turnaji RFA v tomto roce se představí i Miroslav Brož (13-3). Inkvizitor zápasil naposledy na galavečeru v Bratislavě, kde se mu ve velmi atraktivním zápase podařilo porazit Diega Otaloru. 

clbsgmkkqh8.jpg

ADAM HERAJN

Po krásném zápase a precizní výhře na RFA 3 v Ostravě se Adam Herajn, reprezentant MONSTER Gymu, vrací zpět do klece! Už 17.12 se tento český super talent představí na domácí půdě v Praze! V pražské hale Královka nám Adam představí to nejkrásnější co MMA nabízí.

clezbtftzrf.jpg

DOMINIK TOPORCER

V Košicích se postaral o fantastický výkon a svůj debut mezi profesionály zvládl na výbornou! Po neskutečné výhře před domácím publikem se Dominik Toporcer představí už 17.12 v Praze.

cles0pdtn8w.jpg

DAVID DVOŘÁČEK

Domovský zápasník z legendárního SPEJBL Gymu se po získání cenného skalpu na RFA 3 v Ostravě vrací do klece! Před domácím publikem se bude chtít Dvořáček předvést v tom nejlepším světle a proto se můžeme těšit na pořádnou štípanou.

cle5vb5ti26--2-.jpg

ZDROJ: IG RFA