Jdi na obsah Jdi na menu

RFA JDE OPĚT ZA HRANICE ČESKA A SLOVENSKA

1697131904114.jpg

Organizace Real Fight Arena ke konci roku pořádá tři turnaje krátce po sobě. Dva týdny po společném galavečeru s I Am Fighter opět zavítá do Budapešti, ve které se konal i turnaj RFA 8.

Hlavní zápas obstarají hvězdy Dominik Bereczki a zápasník Glory Kickboxing Teo Mikelič. Po první kariérní porážce se o návrat na vítěznou vlnu pokusí Veronika Zajícová. RFA 13 se uskuteční 25. listopadu a vstupenky na akci si můžete zakoupit v síti Ticketportal.

fb_img_1697132854600.jpg

Dva expresní knokauty

Dominik Bereczki se v rámci organizace představil dvakrát. Nejprve překvapivě nedal nejmenší šanci elitnímu slovenskému postojáři Jakubovi Kadášovi a na domácí půdě v Budapešti Polák Dziuda nepřežil ani 30 sekund.

https://www.youtube.com/watch?v=PbbSgXGPj9w

Dva rychlé knokauty a skvělé výsledky na světových akcích ho katapultovaly až k titulovému zápasu.

Jeho soupeřem bude Teo Mikelič, který se kromě dvou zápasů v nejprestižnější kickboxerské organizaci na světě ukázal také před očima domácích diváků. Zkušený postojář dokázal zdolat Andrease Čehovského, ve velmi pěkném zápase podlehl Leovi
Brichtovi a úspěšný vstup zaznamenal i v RFA, když ukončil Jakuba Kadáše na konci 2. kola.

https://www.youtube.com/watch?v=4U_h7n9UvB8

Po premiérové prohře zpět do klece

Protože se RFA 13 koná v Budapešti, na turnaji nemohou chybět největší tamní hvězdy patřící pod organizaci. Kromě Bereczkého uvidíme v akci i Istvána Veréba či Gergelyho Csibiho. Kromě maďarských bojovníků bylo oznámeno i jméno Veroniky Zajícové, která patří k nejznámějším českým bojovnicím napříč všemi organizacemi.

I když se o to zasloužila především díky jiným svým kvalitám, tentokrát si bude chtít pozornost vysloužit i výkonem v kleci. Naposledy ztratila svou neporazitelnost v těsném zápase na body s Aminou Mukhamed. Zda se jí podaří najet zpět na vítěznou vlnu, uvidíme 25. listopadu v Budapešti. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.

fb_img_1697132866359.jpg

FOTO: RFA / Matúš Zeťák