Jdi na obsah Jdi na menu

RFA MÁ S RŮŽIČKOU A KOZUBOVSKÝM VELKÉ PLÁNY

1686756483821.jpg

Během tiskové konference po turnaji RFA 11 se promotér Boris Marhanský vyjádřil i na adresu dvou hvězdných českých postojářů Tadeáše Růžičky a Matěje Kozubovského, kteří se už nějakou dobu v organizaci nepředstavili.

V souvislosti s Růžičkou bylo ve hře i další působení v jiných organizacích, ale nejdříve by se měl představit opět v RFA, kde ho čeká titulový zápas s Jacobem Mikulou.

Oba v titulových zápasech?

Matěj Kozubovský se představil v rámci organizace RFA jen jednou, když hned na úvodním turnaji Warm-Up zdolal Jakuba Benka na body. Ten se po návratu na vítěznou vlnu představil v titulovém zápase s Joiltonem Lutterbachem na RFA 11, kde se brazilský bojovník také stal historicky prvním šampionem organizace pod pravidly Real Fight.

„Joilton se v kleci ptal, kde je Matěj Kozubovský. Vím, že si chtěl dát zápas i s Vladem Idrányim, takže uvidíme,“ řekl Boris Marhanský na tiskové konferenci.

O dost jasněji to vypadá s Tadeášem Růžičkou, který na RFA 9 poznal i titulového vyzyvatele. Jeho soupeřem bude Jacob Mikula, což potvrdil i sám Marhanský: „Tadeáš má mít zápas o titul s Jacobem Mikulou, takže teď to bude na Lukášovi (Bodym), aby tento zápas dohodl. Věřím, že ještě ve druhé polovině letošního roku,“ nastínil majitel RFA.

FOTO: RFA