Jdi na obsah Jdi na menu

RFA MÍŘÍ DO BRNA. POZNÁME PRVNÍ TVÁŘE

1664022531300.jpg

Organizace Real Fight Arena na to pořádně dupla. Tři týdny po akci RFA 4 se představí v Brně. Na svém Instagramu odhalila i tři bojovníky, kteří se tam představí.

Pravděpodobně hlavním zápasem této akce bude druhé představení Vojtěcha Garby v RFA. Ten po senzačním triumfu nad chorvatskou legendou Goranem Reljičem poskočil ve světovém žebříčku na 115. příčku. Dá se tedy očekávat, že mu organizace sežene dalšího soupeře, který patří nebo je poblíž TOP 100 na světě.

Matěj Kozubovský předvedl společně s Jakubem Benkem zápas večeře na premiérové ​​akci RFA Warm Up a nyní se vrací zpět. Ve váze do 81 kg se to pod pravidly Real Fight zajímavě mixuje, což pravděpodobně brzy vyústí i do titulového zápasu. Právě Matěj a Sebastián Fapšo jsou dva adepti na tuto pozici.

Třetím jménem je Ladislav Krištůfek, ten na GMC 28 ukázal v zápase s Ykosem Ibragimovem z OFA jeden z nejatraktivnějších zápasů na domácí scéně v letošním roce. V Brně se tak můžeme těšit i na jeho styl boje, který je vždy ozdobou akce.

Aktuálně se však RFA soustřeďuje na blížící se datum 8.10., kde ji v košické Steel Aréně čeká RFA 4. Právě zmiňovaný Sebastián Fapšo bude součástí startovky a proti němu se postaví Joilton Lutterbach. V hlavním souboji tohoto večera se představí Petr Kníže a Josef Wittner. Kromě toho je pro nás připraven návrat Tomáše Možného před domácí tribuny, Leo Brichta v MMA a mnoho jiného.

img-20220923-wa0024.jpg

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář