Jdi na obsah Jdi na menu

RFA ODHALILA NEÚPLNOU, ALE ZÁROVEŇ ELITNÍ KARTU DO KOŠIC

img-20220910-wa0011.jpg

Steel Aréna přivítá 8.10. velkolepý galavečer RFA 4. Právě tento výběr arény bývá pro mnoho organizací velkým „oříškem“. Bude to i pro organizaci Real Fight Arena?

11 špičkových zápasů, ve kterých se představí smetánka z MMA a také z postojářské scény. Vždyť vidět na jedné startovce jména jako Leo Brichta, Sebastián Fapšo, Tomáš Možný, Petr Kníže nebo David Hošek musí být pro milovníky bojových sportů splněný sen. Bez pochyb budeme tedy svědky jedné z nejnabitějších sestav na jedné kartě v roce 2022.

Na protivníka stále čeká několik bojovníků, ale jak jsme mohli vidět na předchozích akcích organizace, tak matchmaking mají super zvládnutý už od začátku. I proto můžeme být zvědaví, s kým uvidíme například Lea Brichtu při návratu do MMA nebo Sebastiána Fapša, který naposledy prohrál v roce 2019. Nesmíme zapomínat ani na Tomáše Možného. Ten se před domácí tribuny vrací po pěti letech zápasení v zahraničí.

K těmto hvězdným jménům přibyla i jména, která mají kariéru ještě před sebou, ale na amatérské scéně předváděly fascinující výsledky. Za Slovensko to bude Dominik Toporcer a za Českou republiku Kamila Šimková.

Zápasnická komunita se může těšit i na premiéru maďarského klenotu Istvána Vereba, pro kterého to bude první zápas pod pravidly smíšených bojových umění. Za svou kariéru vybojoval několik mezinárodních úspěchů, ale největší úspěch jsou pro něho dvě účasti na olympijských hrách. Ukrajinský řecko-římský a sumo bojovník, Yevhenii Orlov, je také velmi známé jméno. V roce 2012 se probojoval za rodnou Ukrajinu až na letní olympijské hry v Londýně. K tomu přidal spoustu triumfů i v sumo soubojích.

Do MMA se vrací i Samuel Daňko, kterému se po čtyřech výhrách v řadě předpovídala velká budoucnost. Avšak přišly 3 prohry za sebou a na nějaký čas se ze zápasů vytratil. Akci v Košicích si však nemohl nechat ujít a po změně klubu tak zabojuje o velmi důležitou výhru.

Zbytek startovky bude organizace postupně doplňovat.

ZDROJ: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář