Jdi na obsah Jdi na menu

RFA POSÍLILO VELKÉ JMÉNO Z POLSKA

1663507859927.jpg

Další nové jméno a opět elita ve své váze. Z Polska přichází zástupce těžké váhy, který bude nepochybně jedním z adeptů na stále neobsazený titul této váhové kategorie.

Kamil Minda s bilancí 7 vítězství (5 KO/TKO) a 3 porážkami se jako profesionální voják dokáže naplno věnovat i smíšeným bojovým uměním a předvádět tam špičkové výkony. Právem patří ve své zemi na nejvyšší příčky.

Aktuálně je v RFA absolutním favoritem na místo v titulovém zápase neporažený Štefan Vojčák, který všechny 4 výhry dosáhl hned v prvním kole. Na svém instagramovém profilu minulý rok dokonce Kamil Minda zveřejnil příspěvěk, kde byl v grafice vedle něho právě slovenský reprezentant, ke kterému přidal text BELT (pás). Tím jasně upozorňoval na to, že si oba zaslouží bojovat o titul šampiona. Teď je tak k tomu opět blízko, ale v jiné organizaci.

Kromě oznámení postojářské megahvězdy Václava Siváka tak vyšlo najevo i druhé jméno, které bude součástí této československé organizace. Nejblíže je v plánu 8.10. akce RFA 4 v Košicích, kde je hlavním tahákem souboj mezi Jozefem Wittnerem a Petrem Knížetem.

cipffrco76e.jpg

FOTO: IG KAMIL MINDA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář