Jdi na obsah Jdi na menu

RFA PŘICHÁZÍ S DALŠÍ NOVINKOU

1662303371670.jpg

To, co se zdálo být slabinou organizace Real Fight Arena, tak právě na tom je vidět v posledním období velký progres. Nově tedy organizace přichází s novým konceptem videí.

Úkolem RFA NEWS bude přinášet neustále novinky a samozřejmě různé rozhovory se zápasníky. V úvodní epizodě se představili Petr Kníže i Jozef Wittner, kteří se soustředí na svůj ostře sledovaný souboj.

Nechyběl ani legendární slovenský obr Tomáš Možný. Ten se vrací před košické tribuny se po více než pěti letech.

Dozvěděli jsme se také možný termín dalšího vystoupení Vojtěcha Garby, který by měl dostat 29.10. v Brně příležitost posunout se do první stovky světového žebříčku polotěžké váhy.

V rozhovoru s moderátorem Jakubem Kotkem se promotér vrátil i k tématu premiéry KSW v České republice? "Já si myslím, že je to super. Pro fanoušky je to zase něco nového a může to pozvednout celou MMA scénu. Naše zápasníky k nim taktéž pouštíme, takže my s tím nemáme žádný problém."

"Rozhodli jsme se pro RFA NEWS, aby byli naši fanoušci lépe informováni o dění v naší organizaci a hlavně, aby lépe poznali bojovníky a mohli nám posílat otázky, na které jim budeme odpovídat. Chceme také představit více náš tým, který pracuje na RFA," prozradil nám Boris Marhanský.

ZDROJ: RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář