Jdi na obsah Jdi na menu

ROBO PUKAČ REAGUJE NA VÝSLEDEK ZÁPASU S JURÁČKEM

1640914243160.jpg

 

Zápas mezi Robem Pukačem a Matúšem Juráčkem, který na turnaji OKTAGON 30 otevíral hlavní kartu, vyhrál po tříkolové bitvě český bojovník Matúš Juráček na body v poměru 2:1 (29-28, 28-29, 30-27). Velké množství fanoušků nesouhlasilo s rozhodnutím a především výsledek 30-27 ve prospěch českého borce zvedl na sociálních sítích obrovskou vlnu nevole.

oktagonmma-16409138924692.jpg

 

Po zápase se na svém instagramu vyjádřil k výsledku Robert Pukač.

"Jéé fanoušci, děkuji velmi pěkně za podporu. V první řadě Vám chci poděkovat za podporu. Jste enormní, jak se za mě teď bijete na internetu. Všichni jsme zklamaní v čele se mnou a s mým týmem. Myslíme, že jsme to vyhráli. Tvrdě jsme šli po té noze. Soupeř něco trefil, ale nic signifikantního. Nevím o čem mluvil. Jsem úplně fresh. Tady na boku mám nějakou pí*ovinu, ale nic vážné. Nevadí, nebudeme to řešit. Však rozhodčí rozhodli, co máme dělat. Jdeme i tak trénovat dále. Jsou to velké bomby. Moc si vážím a děkuji, že jdeme tento fightlife spolu. Vždy, když se objeví velká podpora, tak mě to dobije a potěší. Je to super. Děkuji! Rozhodnutí bylo podle nás sporné a to je celé. Jdeme si trochu odpočinout a máme Vás rádi." 

oktagonmma-16409138924690.jpg

 

Na pozápasové tiskové konferenci ještě dodal.

"Já si  myslím, že jsem vyhrál. Že jsem byl trošku tvrdší a že jsem udělal víc pro to abych ukončil zápas. Takže jsem se po zápase považoval já za vítěze. Koukněte se na sociální sítě, co si o tom myslí lidé a tam máte odpověď." 

FOTO: IG OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář