Jdi na obsah Jdi na menu

RONY PARADEISER ZABOJUJE O PÁS ŠAMPIONA LEHKÉ VÁHY

1642106236552.jpg

 

Hlavní událostí turnaje OKTAGON 31 v pražské O2 aréně bude titulová bitva o pás šampiona střední váhy mezi Samuelem Krištofičem a Patrikem Kinclem. Promotér Ondřej Novotný dnes na Youtube prozradil, že bychom se mohli dočkat i druhého titulového zápasu a to o pás šampiona lehké váhy. Má to však jednu podmínku.

"26. února nás čeká zápas Keita vs. Paradeiser. Když jsem se na to tak díval bude to 12 měsíců vlastně 13 měsíců, kdy Buki neobhajoval titul v lehké váze. Původně měl obhajovat, ale samozřejmě se zranil. Takže to uděláme tak, že to nabídnu Palovi. Nikdo to ještě neví, takže je to velká novinka. Myslím si, že on řekne ano a v tu chvíli to nabídnu klukům, aby to byl zápas o prozatímní titul.

Když se 13 měsíců neobhajuje, tak si myslím, že ti kluci si to zaslouží. Rony předvedl skvělý rok. Je extrémně atraktivní a aktivní v tom jak zápasí. Keita, vzhledem k tomu co předvedl s Karolem Ryšavým, tak si myslím, že si takový zápas taky zaslouží. Protože moc v té lehké váze jako dalších borců není. Tak se můžeme těšit na to, že tohle je ten zápas, který když to všichni vezmou, by mohl být zápas o toho vyzyvatele. Uvidíme brzo, jestli to tak dopadne, a pakliže ano tak máme do O2 arény taky o zábavu postaráno" řekl Ondřej Novotný ve svém nejnovějším vysílaní pořadu MMA LETEM SVĚTEM

FOTO: IG OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář