Jdi na obsah Jdi na menu

RONY PARADEISER ZNÁ SVÉHO NÁHRADNÍHO SOUPEŘE

Ostravský turnaj OKTAGON 37 dostal další zajímavý zápas. Organizace OKTAGON MMA dnes na svých sociálních sítích oznámila nového soupeře Ronyho Paradeisera, který nahradí zraněného Vlada Sikice.
 
Věk 24let, skalpy Brichty, Farkaše, Širokého, Ryšavého, titulový zápas s Buchingerem a titulový zápas s Keitou. Málokterý bojovník ve stejném věku se takovými zkušenostmi Paradeiserovi (14-8) vyrovná. Ten má stále motivaci být nejlepší a znovu dojít k titulovému souboji. "Před tímto zápasem jsem byl pod velkým tlakem, aby se mi podařilo vrátit se vítězně po titulovém zápase. Chtěl bych mít co nejdříve další zápas,“ vyjádřila se #2 lehké váhy po vyhraném zápase nad Furtadem na OKTAGONu 35, ve kterém Paradeiser předvedl 100% výkon. Další výhru chce v Ostravě.  
 
13 vítězství, všechna v 1. a 2. kole, z toho 10 submisí a 3 knockouty. Neústupný brazilský bojovník Maia (13-7) s černým pásem v BJJ se do OKTAGONu podívá poprvé, českým borcům je však již dobře známý a má jejich respekt. V roce 2019 porazil Kohouta, když ho na Heroes Gate uškrtil ve 2. kole, a tento rok v červenci na SCC 11 si smlsnul na Jardovi Jartimovi, kterého knockoutoval po 90 vteřinách. Pro Paradeisera tak rozhodně výzva!  

clt6atyszav.jpg

ZDROJ: IG OKTAGON MMA