Jdi na obsah Jdi na menu

SIVÁK OZNÁMIL, JAK POTRESTÁ SOUPEŘOVO PŘEVÁŽENÍ

1683903680645.jpg

Sivák oznámil, jak potrestá soupeřovo převážení: Po těžkém rozhodování padl finální verdikt

Česká kickboxerská hvězda Václav Sivák má před sebou svoji první titulovou obhajobu šampiona organizace Real Fight Arena. K té však na poslední chvíli vůbec nemuselo dojít, jelikož Ruslan Tokhtarov na první pokus převážil 2 kilogramy a byl natolik vyschlý, že se o další shazování ani nepokoušel.

Sivák však zápas přesto vzal a své konkrétní podmínky plánuje oznámit na veřejném vážení, které proběhne v OC Elán od 17:00 a bude se vysílat na YouTube RFA od 21:00. Celý turnaj RFA 10 proběhne v sobotu večer v Havířově. Lístky jsou dostupné v sítích Ticketportal.cz a Predpredaj.sk.

Tokhtarov se novým šampionem nestane

I když Vašek Sivák zápas vzal, převážení Ruslana Tokhtarova způsobilo, že zítra nového šampiona RFA určitě nepoznáme. Za předpokladu, že by rakousko-čečenský bojovník porazil Siváka, váha do 66 kilogramů pod K1 pravidly by zůstala bez šampiona. O titul tedy bojuje jen dosud mezi profesionály neporažený Sivák.

Ten si dával se svým finálním rozhodnutím pořádně načas a všechny podmínky oznámí na veřejném vážení v ostravském Obchodním Centru Elán. Veřejné vážení můžete sledovat buď přímo na místě, nebo od 21:00 na oficiálním YT kanálu RFA.

ZDROJ: RFA