Jdi na obsah Jdi na menu

SIVÁKA VYZVE O TITUL JEDNA Z NEJVĚTŠÍCH NADĚJÍ ČESKÉHO MMA

1710853487105.jpg

Český šampion Václav Sivák je mezi profesionály nadále neporažený. Po úspěšném debutu v polské KSW se opět vrací na domácí scénu a ve své další titulové obhajobě se představí na RFA 16 v Opavě.

Jeho soupeřem bude MMA bojovník Adam Król, který mezi profesionály dosud ještě neprohrál. Zápas Sivák vs. Król se uskuteční 13. dubna. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.

4snyltvh.jpeg

Dvě zcela odlišné disciplíny

Titulový souboj ve váze do 66 kilogramů bude pod pravidly K1, což bude pro mladého Króla velký skok. Na rozdíl od MMA totiž vůbec nebude moci uplatnit svoji zem a navíc se bude muset adaptovat na velké rukavice. S výjimkou jedné submise však dosud všechny své soupeře v MMA knokautoval a do zápasu se Sivákem rozhodně nejde prodat kůži zadarmo.

Na druhé straně však bude stát ostřílený a dosud mezi profesionály nezdolaný Václav Sivák, proti kterému odmítlo zápasit množství kvalitních evropských bojovníků. Navzdory tomu, že pod hlavičkou RFA s výjimkou knokautu Tokhtarova všechny soupeře zdolal až na body, šlo o dominantní výkony. Dosud ho žádný soupeř v této organizaci nedokázal ohrozit a nic podobného si český BadBoy nepřipouští ani v dubnovém zápase.

afrdxorq.jpeg

Po zvýhodněných lístcích se jen tak zaprášilo

Vždy když nastoupí do zápasu Václav Sivák, celá hala je postavena na nohou. U fanoušků domácí scény si vytvořil pověst neporazitelného zabijáka a o jeho zápasy je velký zájem. Po ohlášení jeho účasti na RFA 16 v Opavě šli vstupenky na dračku a v současnosti už je k dispozici už jen poslední vlna zvýhodněných lístků za 419 korun.

ZDROJ A FOTO: Tisková zpráva RFA