Jdi na obsah Jdi na menu

SLOVENSKÝ TANK JE STÁLE BEZ SOUPEŘE

1663165601945.jpg

Rodák z Považské Bystrice je známý tím, že se snaží přijímat co největší výzvy. Jednu takovou rozehrál, ale k domluvení zápasu nedošlo. Je opravdu tak těžké najít soupeře tomuto 21letému bojovníkovi?

Jedna z největších domácích hvězd v bojových sportech se představí 8.10. v košické Steel Aréně. Sebastián Fapšo ale stále čeká na jméno soupeře. Těsně po RFA 3 se dostal do výměny názorů s Joiltonem Lutterbachem. Ten po výhře na ostravském turnaji vyzval přímo v kleci Lea Brichtu, ale hru na sociálních sítích začal právě se slovenským bojovníkem.

Po pár komentářích atmosféra utichla, na což reagoval Sebastián i svou odpovědí na otázku fanouška, který se ptal na dění kolem zápasu s Lutterbachem: „Vypadá to, že se dosral“. Je třeba uznat, že reprezentantovi popradského klubu Body Gym odvaha rozhodně nechybí. Několikrát prozradil, že zápasit chce jen s těmi nejlepšími, co zatím rozhodně plní.

Joilton je s více než 40 MMA zápasy a další desítkou v K1 na mezinárodní scéně velmi uznávaný zápasník. To nasvědčuje tomu, že Sebastián opravdu vyhledává těžké zkoušky. Zda tento zápas klapne, uvidíme asi brzy. Každopádně datum 8.10. se blíží, proto by mělo být jméno soupeře známo co nejdříve.

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář