Jdi na obsah Jdi na menu

SOUPEŘCE PŘIPRAVILA KRVAVÉ PEKLO. NYNÍ PŘIJDE ZÁPAS O TITUL MISTRYNĚ SVĚTA

1691408000372.jpg

Slovenský vulkán opět nedokázali zastavit. Monika Chochlíková veze ze slavného stadionu Rajademnern v Bangkoku další cennou výhru.

A to navzdory tomu, že v úvodu zápasu se jí nevedlo dobře a dokonce si myslela, že přišla o několik zubů. "První kolo jsem prohrála, tam jsem se jen rozjížděla. Dostala jsem loket na zuby a myslela jsem si, že mi je soupeřka vyrazila. Naštěstí, měla jsem dobře nasazený chránič a zuby to vydržely. Byl to jen fakt dobře namířený loket a přiznám se, chvíli jsem tam viděla tmu. Pak jsem se ale rychle nahodila zpátky," prozradila po zápase slovenská bojovnice.

První kolo Chochlíková rychle hodila za hlavu a ve druhém kole už thajská zápasnice Karaked pocítila, s kým má co do činění. Úřadující mistryně světa zařadila vyšší převodový stupeň a pro Karaked brzy začalo krvavé peklo.

chochli--kova-----karaked--rws-.jpeg

„Věděla jsem, že první kolo šlo na stranu soupeřky, takže ve druhém kole jsem už pořádně zapnula. To kolo už bylo super a také mi rychle uběhlo. Hodně jsem ji zasahovala a ve třetím kole to bylo ještě víc super, protože tam se mi podařil loket. Sama si to ještě musím lépe prohlédnout, protože v té chvíli jsem si myslela, že jsem to ani netrefila. Ale soupeřku to zasáhlo tak, že ji to otevřelo a všude bylo hodně krve, tak to bylo fajn." Lékař nakonec ve třetím kole také usoudil, že krve už je v ringu opravdu dost a tržná rána na čele Karaked je příliš hluboká. Zápas byl proto ukončen před limitem a Chochlíková si připsala vítězství na technické KO.V profi ringu letos ukončila před limitem dva ze tří zápasů, do kterých nastoupila.

V tomto trendu by ráda pokračovala, avšak nejblíže ji čeká titulová obhajoba a zápas potenciálně až na 5 kol. Monika Chochlíková bude poprvé hájit svůj titul mistryně světa WMC, který získala v létě 2021. Připravili pro ni adekvátní vyzyvatelku, kterou bude čerstvá mistryně Evropy, Italka Magdalena Pircher. Pircher má profesionální bilanci 19:6 a po zisku evropského pásu chce rovnou navázat na tento úspěch ještě prestižnějším titulem.

Zápas se uskuteční na turnaji PML 7 a vítězka si odnese z ringu pás mistryně světa WMC. Chochlíková se v předešlých týdnech soustředila pouze na duel v Thajsku, který nechtěla podcenit. V podstatě okamžitě však přechází do další zápasové přípravy a má postaráno o motivaci. Nejde jen o titulový zápas. Galavečer PML 7 se koná na její domácí půdě a tam chce v ringu nechat všechno.

„Podle mě to bude úplná bomba. Italka chce ten titul získat stejně jako ho já chci obhájit. Pro mě to bude hlavně doma před mými fanoušky v Trenčíně, kde je vždy nepopsatelná atmosféra. Od tohoto týdne už začínám trénovat na obhajobu a moc se na ni těším," zakončila Chochlíková.

Lístky na PML 7 v Trenčíně už jsou v prodeji v síti Predpredaj.sk. Galavečer se bude v přímém přenosu vysílat na platformě Oktagon.TV.

chochli--kova-----pircher--pml-.jpeg

ZDROJ: Tisková zpráva PML