Jdi na obsah Jdi na menu

TANK BUDE, ALE...? RFA PŘIJALA VÝZVU A NYNÍ JE MÍČEK NA STRANĚ FAPŠA

1692808362693.jpg

Slovenský bojovník Sebastian „Tank“ Fapšo naposledy vyzval vedení RFA, aby do jeho rodné Považské Bystrice na RFA 12 dorazil skutečný tank. Boris Marhanský vzal jednu ze svých největších hvězd za slovo a rozhodl se tuto výzvu přijmout. Na oplátku však od Fapša chce, aby do konce roku 2024 absolvoval zápas pod MMA pravidly.

Den před turnajem RFA 12 tedy do Považské Bystrice opravdu přijede na vážení skutečný tank. Fapša o den později čeká hlavní zápas večera proti bojovníkovi z Černé Hory Radovanovi Vukovićovi. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Na veřejné vážení přijede Tank na tanku

Necelé tři týdny nazpátek měli boxerský zápas bývalý UFC bojovník Nate Diaz a YouTuber Jake Paul, který byl okořeněn i tím, že Paul se nechal dovézt k lanům na skutečném tanku. Povážskobystrického „Tanka“ tento moment motivoval k tomu, aby adresoval RFA výzvu, ve které si jej vyžádal také.

Boris Marhanský se této výzvy chopil a na veřejném vážení ho opravdu Sebastian Fapšo dostane. „Sebastiane, já jsem přijal tvou výzvu. Tank je připraven na 8.9. na veřejné vážení na turnaj v Považské Bystrici,“ potvrdil Marhanský. Tím však ještě neskončil a vzápětí si vyžádal od Fapša slib, kterým mu to vynahradí.

img_20230823_185713.jpg

„Já dám teď tobě výzvu, a to, že mi musíš slíbit, že do konce příštího roku se u nás v RFA představíš i v disciplíně MMA. Když přijmeš tuto výzvu, tak 8.9. tento tank bude připraven,“ prohlásil na svém příběhu na Instagramu. Míček je nyní na straně Fapša, pro kterého by byl přestup do MMA výstupem z komfortní zóny, jelikož celý život se věnuje primárně postojovým disciplínám. Turnaj RFA 12 a hlavní zápas Fapšo vs. Vuković proběhne 9. září v Považské Bystrici a sledovat jej můžete i přes platformu PPV.

FOTO: RFA