Jdi na obsah Jdi na menu

TEĎ SE NA MĚ JEN CHCE ZVIDITELNIT, ŘÍKÁ ZAJÍCOVÁ

1683991877524.jpg

Romantiku mezi Zajícovou a Królem vystřídal vztek: Je fakt ubohý, teď se jen chce na mně zviditelnit!

Nedávno se Adam Król vyjádřil na adresu zápasu jeho bývalé přítelkyně Veroniky Zajícové. Oba čeká dnes zápas na RFA 10 přibližně půl roku po jejich rozchodu. Doposud se Veronika na adresu svého ex nijak nevyjadřovala, ale na veřejném vážení po otázce od moderátora Jakuba Kotka se do Króla pořádně pustila. Turnaj RFA 10 můžete sledovat přes platformu PPV.

Veronika Zajícová v posledním období na sebe strhla obrovskou pozornost a kromě bojových umění zkouší štěstí i v soutěžích krásy. Mezi účastníky RFA 10 má spolu s Václavem Sivákem suverénně největší fanouškovskou základnu a je pochopitelné, že její vztah s Adamem Królem vzbuzuje pozornost.

Trapné a ubohé z jeho strany

Česká kráska to ovšem vnímá jinak a nechápe, proč by se měl její bývalý partner vůbec vyjadřovat na průběh jejího zápasu. „Už mě fakt štve, jak si oni všichni myslí, že se na mně budou zviditelňovat. To není normální, aby nějaký můj expřítel, se kterým jsem se rozešla před půl rokem, aby dělal rozhovory, že jak dopadne nějaký můj zápas. To je naprosto trapné, já k tomu nedávala ani žádné komentáře,“ řekla Zajícová na veřejném vážení.

„Mně to hlavně posílali lidé, tak proto jsem to viděla, ale vůbec jsem na to nereagovala. Zrovna jsem si řekla, že je fakt ubohý. Jen jsem se na tom zasmála a to je všechno. Vůbec to se mnou nehne, ani trochu,“ doplnila česká bojovnice, která naposledy na RFA 9 zaznamenala mezi profesionálkami úspěšnou MMA premiéru.

Nyní čeká Zajícovou souboj s Aminou Mukhamed a na stejné kartě se představí i právě zmiňovaný expartner Adam Król. Celý turnaj můžete sledovat na stránce realsport.tv.

ZDROJ: RFA