Jdi na obsah Jdi na menu

TINA ŠOKOVALA A PŘICHÁZÍ NA POLE BOJOVÝCH SPORTŮ

1677763625463.jpg

DVAKRÁT VYHRÁLA SLAVÍKA A NAZPÍVALA NEJEDEN OBROVSKÝ HIT: TINA ŠOKOVALA A PŘICHÁZÍ NA POLE BOJOVÝCH SPORTŮ!

Slovenská zpěvačka a dvojnásobná vítězka Slavíka Tina nepřestává překvapovat. 38letá umělkyně zápasí už několik let se zákeřnou nemocí, ale přesto je stále plná života a entuziasmu. To potvrdila opět i tentokrát a všechny své fanoušky překvapila oznámením, že bude součástí EUROGOLD pyramidy z dílny RFA o 30 000 eur jako mentorka.

KULTOVNÍ HITY Z NÍ UDĚLALI JEDNU Z NEJZNÁMĚJŠÍCH SLOVENSKÝCH OSOBNOSTÍ

Aktivní pěveckou kariéru začala v roce 2003 a netrvalo jí dlouho, než Tina vydala své první album, které neslo stejný název jako její pseudonym. Obrovské šílenství způsobil její hit Príbeh, který nazpívala spolu s Rytmusem. V té době už bylo zřejmé, že to nezůstane jen u tohoto jednoho singlu.

V letech 2011 a 2012 se za svou tvrdou práci a pěvecký talent dočkala uznání. V kategorii Zpěvačka roku vyhrála dvakrát po sobě prestižní ocenění Slavík. V tomto období vydala své nejznámější album S. E. X. Y., jehož součástí jsou kultovní hity Si sám nebo Mám ťa v hlave.

r1gsireg.jpeg

Tina byla na začátku desátých let skutečně na roztrhání, o čemž svědčí i její kariéra moderátorky. Po úspěchu v pořadu Česko Slovenská Superstar II přišla další nabídka k moderování další pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska.

Tině tato role perfektně sedla a opět si ji zopakovala v další sérii tohoto televizního pořadu. Divákům se ukázala na televizních obrazovkách i ve filmu Love, který ještě dosud patří mezi nejúspěšnější snímky slovenské kinematografie.

DLOUHÁ PŘESTÁVKA A BOJ SE ZÁKEŘNOU NEMOCÍ

V roce 2018 Tina oznámila veřejnosti šokující zprávu. Její delší pauzu od vydávání nových alb a singlů způsobila nevyléčitelná nemoc Sclerosis multiplex . Moderní medicína proti ní ještě nevynalezla žádný lék a tak byla Tina nucena s ní bojovat. Charismatická zpěvačka se jí nezalekla a rozhodla se bojovat s ní nejvíce, jak je jen v jejích silách.

Matka 10letého syna Lea se dokázala naučit s touto nemocí žít a stala se vzorem mnoha mladých lidi, kteří zažívají zdravotní problémy. Tina se vrátila zpět na scénu a spolu s Tomášem Maštalírem nazpívala píseň Jedno ráno, která je zároveň titulní skladbou k filmu Známí Neznámí.

dxttay9y.jpeg

VSTUP NA POLE BOJOVÝCH UMĚNÍ

Tina se nikdy netajila tím, že ráda čelí novým a těžkým výzvám. Přesně do takové se pustila, když kývla k účasti v EUROGOLD pyramidě o 30 000 eur. V tomto unikátním projektu z dílny organizace Real Fight Aréna bude zastávat roli mentorky účastníků pyramidy.

Kromě toho, že jim Tina bude pomáhat v tom, aby si právě její svěřenec odnesl cenu pro vítěze, čeká ji nelehké rozhodnutí. Jednoho svého bojovníka bude muset určit náhradníkem. Jak se jí bude dařit v zcela novém odvětví? To zjistíme 22.4. na turnaji RFA 9 v Prievidzi.

FOTO: RFA