Jdi na obsah Jdi na menu

TINA STRÁVILA DEN S BOJOVNÍKY

1679857943420.jpg

Posunula je na další úroveň: Tina strávila den s bojovníky, nazpívá jim nástupovku?

Jedinou ženskou mentorkou EUROGOLD pyramidy o 30 000 eur je zpěvačka Tina. Ta má za sebou velmi náročný, ale velmi příjemně strávený den s Martinem Prázdným a Adamem Jakubíkem. I když ani jeden z nich nemá za sebou žádný zápas mezi profesionály, už nejednou prokázali svůj potenciál v jiných bojových disciplínách či na amatérské scéně. Podaří se jim uspět? To zjistíme 22. dubna na turnaji RFA 9 v Prievidzi. Lístky jsou dostupné v síti Predpredaj.sk.

Boxerský trénink s tím nejlepším, Tina do toho zpívala

V současnosti bychom marně hledali na slovenské boxerské scéně větší hvězdu, než kterou je Andrej „Bandi“ Csemez. Sedminásobný mistr Slovenska v boxu a účastník LOH v Tokiu, kde se dostal až do osmifinále, dal pořádně Jakubíkovi a Prázdnému do těla. Po výživné rozcvičce, která byla zaměřena především na nohy a pohyb, se oba účastníci pyramidy přemístili na pytel.

Trénink pro Jakubíka a Prázdného byl ještě okořeněn i tím, že jim Tina do toho zpívala. Při rozhovoru této trojice se Adam Jakubík zeptal Tiny, jestli by jim nazpívala i nástupovku a samotná Tina se přiznala, že nad tím uvažovala a vůbec by se tomu nebránila.

Zpěv nebyla jediná činnost, kterou 39letá zpěvačka za celý trénink provedla. Přítomnost „Bandiho“ neváhala využít a navlékla si boxerské rukavice. Po tréninku dostala otázku, jestli by to v ringu nechtěla zkusit i ona sama a i když odpověď Tiny byla neurčitá, dokázala by si to představit.

1679859471265.jpg

Příprava po mentální stránce

To, že Tina není světový odborník na MMA a po této stránce toho mnoho svým svěřencům nabídnout nemůže, nemá sebemenší problém přiznat. Její boj se zákeřnou nemocí a nelehká cesta životem ji naučili, jak si v každé situaci zachovat klidnou mysl. Přesně to se snažila vštípit i do Adama Jakubíka a Martina Prázdného, ​​kteří si mentální přípravu velmi pochvalovali.

Ta proběhla pod vedením Fredyho Ayisiho, se kterým se Tina zná už přibližně 20 let. Fantastický tanečník a dvojnásobný mistr světa v karate se dal na dráhu jogína. Jóga ho natolik pohltila, že se jí naplno začal věnovat a mnoha lidem pomáhá s dechovými cvičeními či mentální přípravou. Právě to byl hlavní cíl návštěvy Tinina týmu, který po psychické a mentální stránce je naplno připraven na pyramidu.

ZDROJ A FOTO: REAL FIGHT ARENA, MARTIN PRÁZDNÝ