Jdi na obsah Jdi na menu

TOKHTAROV SLIBUJE BRUTÁLNÍ VÁLKU

1683532881267.jpg

Nejprve chce popravit Siváka a pak přejít do MMA: Tokhtarov slibuje brutální válku!

Rakouský bojovník s čečenským původem Ruslan Tokhtarov bude prvním titulovým vyzyvatelem Václava Siváka. K šanci zápasit o pás RFA se dostal po jeho skvěle zvládnutém debutu proti Jakubu Kroftovi, kterého zdolal na body. Tokhtarov si proti Sivákovi věří a předpovídá, že to bude napínavý souboj od začátku do konce. Jejich vzájemný souboj o titul proběhne již 13. května na turnaji RFA 10 v Havířově. Lístky jsou dostupné v sítích Ticketportal.cz a Predpredaj.sk.

Boj má odjakživa v krvi

Ve světě je velké množství kvalitních bojovníků pocházejících z Čečenska nebo Dagestánu, kde je zápas a boj jako takový přirozenou součástí života. Celé dětství strávil Ruslan Tokhtarov v Čečensku a právě díky tomuto období vděčí za to, kým je dnes: „V mé rodné zemi v Čečensku je normálně bojovat. Jsem bojovník a mám to v krvi. Musel jsem se probojovat osobním i sportovním životem,“ přiznal Tokhtarov, který už dnes žije v Rakousku.

I když působí v kleci jako nemilosrdný zabiják, v osobním životě je to velmi milý a rodinně založený člověk. „Trávit čas s mojí rodinou a mými oblíbenými lidmi kolem mě je pro mě to nejlepší, co můžu dělat ve svém volném čase,“ řekl reprezentant Top Team Vienna.

233pd3oo.jpeg

Perfektní vstup do organizace

Když Ruslan Tokhtarov debutoval v organizaci RFA proti Jakubu Kroftovi, věřil mu málokdo. Krofta měl v té době všechny předpoklady k tomu, aby po tomto zápase v dalším souboji bojoval o titul s Václavem Sivákem. Na Tokhtarova však neuměl najít recept a především v tvrdosti úderů byl Rakušan výrazně lepší.

Během celého zápasu bylo vidět, jak si toho Ruslan užívá. „V každém jednom souboji jsem namotivován a strašně mě to baví. Ať už proti mně stál Krofta, nebo bude stát Sivák, jsem bojovník. Titul bude můj!“ slibuje Ruslan Tokhtarov, který je přesvědčen, že bude historicky prvním přemožitelem Václava Siváka mezi profesionály.

Nejprve Sivák, poté přestup do MMA

Průběh zápasu se Tokhtarov neodvážil předpovědět, ale čečenský rodák si je jistý tím, že to bude divácky mimořádně atraktivní duel: „Můj trenér a já známe jeho silné i slabé stránky. Všichni uvidíte, že v Havířově se uskuteční brutální válka,“ předpovídá rakouský bojovník.

Hned po skončení titulového zápasu už ví, kam povedou jeho další kariérní kroky. „To, o čem avizoval minule, nadále platí. Jelikož toto bude můj poslední zápas pod pravidly K1, můj trenér a já jsme se rozhodli, že se zaměříme na MMA. Bylo by pro mě velkou ctí bojovat nadále v RFA,“ nastínil Tokhtarov svou budoucnost. Ještě předtím ho ale čeká s velkou pravděpodobností jeho největší kariérní výzva. V Havířově na turnaji RFA 10 vyzve o titul pod K1 pravidly Václava Siváka, který má v současnosti skóre 22-0. Turnaj proběhne 13. května a můžete sledovat i přes platformu PPV.

fb_img_1683531805518.jpg

ZDROJ: RFA