Jdi na obsah Jdi na menu

TOMÁŠ DEÁK PROZRADIL V JAKÉ DISCIPLÍNĚ SE PŘEDSTAVÍ V RFA

1641673416584.jpg

 

Nová československá organizace smíšených bojových umění Real Fight Arena podepsala smlouvu s legendárním bojovníkem Tomášem Deákem, který se představí 14. května na turnaji RFA v Bratislavě. Tomáš má platný kontrakt i v ruské organizaci ACA, kde ho už 28. ledna čeká další zápas s domácím Muradem Kalamovem.

Tomáš Deák pro portál kaocko.cz prozradil, jaká je situace a v jaké disciplíně se popřípadě v RFA představí.

"Situace se má tak, že dokud budu mít smlouvu s ACA, tak zápasit v MMA mohu pouze tam. V RFA bych se mohl ukázat taktéž, ale jen při kickboxu, boxu nebo třeba muay thai. Ovšem kontrakt tam mám podepsaný a teď jde jen o to, v jakém sportu se představím," řekl slovenský zápasník. 

Tato podmínka se však vztahuje na aktuální kontrakt s organizací ACA, který vyprší v dubnu. Tomáš se však v RFA představí až v květnu. V současné době Tomášův management a trenér jednají o nové smlouvě s ACA, ve které by měla být vyjímka, podle které by mohl nastupovat i v MMA

"Mým jednoznačným cílem je setrvání v Rusku. A nejde jen o to ty dva zbývající zápasy vyhrát, a tím získat novou smlouvu. Já bych v ACA moc rád zaútočil na titul! Beru to jako obrovskou šanci, která se už těžko bude někdy opakovat. A pro její naplnění udělám naprosto cokoliv. Mou největší motivací kariéry bylo získat titul Fight Nights Global, který jsem nakonec vyhrál rovnou dvakrát. Teď se tak soustředím hlavně na ACA, což je pro mě další ohromná výzva. Momentálně je to dvojka za UFC a zápasí tam ti nejlepší fighteři světa. Dostat se na vrchol i tam by pro mě bylo zkrátka nejvíc," doplnil.

 

ZDROJ: KAOCKO.CZ