Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 3 ZÁPASY NA SOBOTNÍM RFA 4?

1664819731849.jpg
 
Organizace RFA je po dvou měsících zpět se svojí další akcí. Potřetí se představí na slovenské půdě, konkrétně v košické Steel Aréně. Jaké tři zápasy byste si neměli nechat ujít?
 
1. NENAD AVRAMOVIĆ vs. DAVID HOŠEK
 
Střední váha nabídne velmi zajímavý souboj dvou bojovníků, kteří jsou jen jednu výhru od titulového zápasu. Nenad se na RFA GRAND OPENING postaral o obrovské překvapení, když předčasně ukončil Milana Ďatelinku a připsal si tak druhou výhru v řadě. Jasně ukázal, že je komplexní bojovník a umí ohrozit soupeře v každé pozici.
 
Sparťan Hošek je svými týmovými kolegy chválen za progres, jaký udělal v práci na zemi. K jedněm z nejtvrdších ran tedy přidal kvalitně zvládnutý wrestling a také grappling. I proto je tento duel bez pochyb atraktivní pro každého milovníka MMA, jelikož nelze určit jasného favorita.
 

chpulmwoype.jpg

 
2. JOILTON LUTTERBACH vs. SEBASTIÁN FAPŠO
 
Jeden z nejvíce vyhrocených postojářských soubojů na domácí scéně pozná vítěze tohoto konfliktu. Obávaný Joilton rozehrál po RFA 3 na instagramu hru se slovenským tankem. Po své dominantní výhře, kde porazil Adama Stráníka, který je na vrchních příčkách českého kickboxu, absolvoval ještě MMA zápas v elitní organizaci BRAVE CF, kde si díky jasné výhře vysloužil titulový zápas. Tato sobota je tedy pro něj návrat k postoji, ve kterém dlouhodobě ukazuje, že je právem světově uznávaný bojovník.

Svěřenec legendárního trenéra Lukáše Bodyho ukázal, že si umí vydobýt respekt i mimo ring či klec. Rozuzlení tohoto konfliktu uvidíme v hlavním předzápase RFA 4. Sebastián dokazuje, že se svým mentálním nastavením a hlavně přístupem k tréninkům kráčí tou správnou cestou. Největší zkouška v jeho kariéře je před ním tak už tento víkend.
 

img_20221003_195128.jpg

 
3. KAMIL MINDA vs. TOMÁŠ MOŽNÝ

Polský bombardér v těžké váze se v premiéře v RFA představí hned v hlavním zápase večera. Domácím fanouškům je Kamil Minda dobře známé jméno a je jasné, že v MMA patří na přední místa. Jeho cesta k výhře bude určitě přes kvalitní wrestling, ale není třeba podceňovat ani jeho tvrdý postoj, což v zápase ukázal už vícekrát.

To, co nikdo nečekal, se týmu RFA podařilo dotáhnout. Po jedenácti letech se ke smíšeným bojovým uměním vrací slovenský obr. Někdejší světová sedmička GLORY KICKBOXING byla vícekrát spojována s různými MMA souboji, avšak právě RFA 4 bude akce, kde se po pěti letech úspěšného reprezentování Slovenska ve světě ukáže pod pravidly MMA. Vzniká tedy otázka, kdo z bojovníků si dokáže prosadit svoji hru. Hned po odhalení tohoto duelu přišla vlna pozitivních ohlasů a dávka velkých očekávání.
 

cjedgmdthqz.jpg

 
Celý turnaj bude k dispozici na platformě www.realsport.tv nebo přímo na místě. Vstupenky naleznete v síti www.predprodej.sk
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář