Jdi na obsah Jdi na menu

TRENÉR REINDERS REAGUJE NA VÝKONY SVÝCH SVĚŘENCŮ

1653372600285.jpg

Na turnaji OKTAGON UNDERGROUND se představili hned tři zástupci Reinders MMA. Hlavní trenér André Reinders zhodnotil jejich výkony.

MICHAL KOTALÍK

Oktagon Underground byl pro nás v mnoha ohledech zvláštní večer a nejen tím, že jsme zápasili v ringu a ve velkých rukavicích. První z našeho týmu nastupoval Michal Kotalík, pro kterého to byl návrat téměř po čtyřech letech a to rovnou v téměř vyprodané O2 Aréně. Zaboxovat a tvrdě udeřit stále umí a po čtyřleté pauze udělal skvělý zápas. Ale bohužel víc chtěl udělat hezký zápas, než vyhrát a tak dost často promarnil příležitost přebrat soupeřův útok. I přes prohru pro něj skvělá zkušenost v ostrém zápase a velmi dobrý test pro ten opravdový MMA zápas. 

michalmmakotalik-16533667189892.jpg

MILOŠ PETRÁŠEK

Miloš se pod vedením Michala Soukupa skvěle připravil, Pirát ho ale hned ze startu zaskočil svým tlakem a donutil ho jít do "bitky", která nebyla úplně v plánu. Kluci si to rozdali uprostřed ringu a veškerá taktika šla stranou. Na první pohled přesvědčivěji působil soupeř, který lépe útočil a především starty měl lepší. Miloš trefoval více z kontrů. Rozhodčí vyhodnotili zápas jako remízu. Takže největší vítězství získali diváci, kteří viděli atraktivní zápas. 

milos_petrasek-16533673074400.jpg

KARLOS VÉMOLA

No a ve finále Karlos Vémola proti Marpovi. Zápas, který šel přesně podle plánu. Taktika bylo Marpa v prvních kolech unavit klinčováním a krátkými údery. V závěru přidat na tvrdosti a soupeře ukončit. Před čtvrtým kolem jsme v rohu Karlosovi říkali, ať už přejde do závěrečného útoku, že je Marpo už vyčerpaný. Karlos nám oponoval, ať mu vydržíme do pátého a šestého kola, že už cítí, jak se mu soupeř láme. Bohužel ve čtvrtém kole zápas ukončil rozhodčí pro neaktivitu soupeře. A nedal tak Karlosovi možnost ukázat, co si připravil. Ukončování v boxu nerozumím, takže oprávněnost ukončení hodnotit nebudu. Hodně lidí odsuzuje Karlosovu taktiku, ale zapomínají, že bojový sport není krasobruslení a nebojuje se na krásu, ale na vítězství. 
Každopádně velký respekt Marpovi, za to že vzal výzvu a ukázal, že je to fakt tvrďák.

ondrejnovotny-16533669188160.jpg

Díky všem, kteří nám pomáhali v přípravě, našim partnerům a samozřejmě našim fanouškům. 

ZDROJ: IG ANDRÉ REINDERS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář