Jdi na obsah Jdi na menu

TRENÉR ZDEŇKA POLÍVKY SE VYJÁDŘIL K NABÍDCE OD RFA

1641229034958.jpg

 

Rozhovor na portálu kaocko.cz odpálil kauzu, podle které údajně Zdeněk Polívka dvakrát odmítl nabídku od organizace Real Fight Arena. Následně článek sdílel ve stories na svém instagramu. Na toto zareagoval promotér organizace RFA Boris Marhanský, který oznámil, že Polívka nikdy nebyl v hledáčku RFA. A že ani Zdeňka ani jeho trenéra nekontaktovali s žádnou nabídkou, což ve svém vyjádření potvrdil i hlavní trenér Cage Warriors Říčany a Zdeňka Polívky Jirka Čibera.

"Rád bych se vyjádřil k jedné kauze, která tady vznikla. Myslím, že byla pod příspěvkem od serveru Kaocko.cz, ve kterém jsem byl označený, takže jsem si projel ty komentáře a nebylo mi z nich úplně dobře a chtěl bych nějaké věci uvést na pravou míru. Asi by lidi měli vědět, hlavně ti, kteří vyhrožují Nině (Nina Sedláková – manažerka zápasníků), že ona s tím nemá nic společného. Ten článek vznikl na základě něčeho, což si neověřili ani na straně Borise, ani na straně mojí, protože veškeré nabídky, které chodí Zdeňkovi, tak chodí mně. Nikdo mě nekontaktoval. Kdyby mě někdo kontaktoval, tak by přesně věděl, jak to všechno bylo a tohle by bylo zbytečné. Já komunikuji jak s Borisem, tak s Ninou. Myslím si, že jsme úplně v pohodě a celá tahle věc je nedorozumění".

zdenek.polivka-1641232118884.jpg

 

"Pravda je taková, že někdy v létě, když se ještě Bruno (Daniel Brunclík) připravoval na turnaj OKTAGON na Štvanici, tak  jsem měl v messengeru zprávu, kde mě nějaká ženská kontaktovala, jestli mám v gymu nějaké profi zápasníky. Když jsem jí řekl, že ne, tak se ptala, že máme Brunclíka a Polívku, tak jsem řekl že jsou pod OKTAGONem a tím to pro mě končilo. Ta žena se představila, že je z nově vznikající slovenské organizace a jméno si bohužel nepamatuji. Každopádně jsme se s Ninou shodli, že ona to nebyla a Boris to také nebyl. Takže tahle informace by asi nebyla tak zajímavá a blbě by se o ní psalo, tak to na mě působí, stejně tak i na Ninu i na Borise. Takže lidi vyserete se na to, nepište takový nechutný věci ženský, která s tím nemá nic společného,” řekl  Jiří Čibera ve svém vyjádření na Instagramu (přepis MMA Shorties).

 

FOTO: IG SIMONA SOUKUPOVÁ, ZDENĚK POLÍVKA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář