Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ RFA O TITULOVÝ ZÁPAS NEPŘIŠEL

1686033984140.jpg

Srbský bojovník Nenad Avramović odstoupil z titulového zápasu na RFA 11 a v Bratislavě tedy nepoznáme historicky prvního MMA šampiona organizace. Krátce nato oznámil zrušení zápasu i Polák Kacper Fratczak, který měl vyzvat Jakuba Benka.

Své šance se chopil Joilton Lutterbach, na což vedení organizace rychle zareagovalo. Tuto sobotu tedy budeme v Bratislavě svědky titulového zápasu Benko vs. Lutterbach pod pravidly Real Fight. Poslední lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

Bratislava o titulový zápas nepřišla

O titul ve střední váze pod MMA pravidly se měli původně poprat Dominik Humburger a Nenad Avramović, ale na souboj v organizaci neporažených bojovníků nedojde. „Bohužel z nepochopitelných příčin zápas, který měl být o titul s Dominikem Humburgerem, Nenad Avramović zrušil. Zrušil a vyměnil svůj management, začal měnit podmínky, až to vyvrcholilo k tomu, že zrušil celý zápas,“ potvrdil Boris Marhanský.

Vzápětí naznačil, že bychom titulový zápas přece jen v Bratislavě mohli vidět. Netrvalo dlouho a Joilton Lutterbach na nabídku RFA kývl. Hlavní zápas RFA 11 tedy bude duel Benko vs. Lutterbach o titul pod pravidly Real Fight. Oba se vezou na vítězné vlně, když Benko naposledy zdolal na body Pavla Šachy a Lutterbach přesvědčivě nabodoval nebezpečného Sebastiána Fapša.

Titul bude můj!

Lutterbach přijal zápas s Benkem a oznámil to ve videu, které organizace zveřejnila na svém Instagramu. „Takže kluci, právě jsem dokončil trénink a doslechl jsem se, že Benko potřebuje soupeře na sobotu. Samozřejmě budu bojovat a jsem na to víc než připravený."

„On tvrdí, že Muay Thai jsou jeho pravidla, ale jsou moje pravidla. Klec je moje kancelář a můj domov. Pojďme na to v sobotu. Doufám, že přijmeš zápas a tento titul bude můj,“ poslal Lutterbach výzvu, kterou Benko přijal. Zápas Benko vs. Lutterbach korunuje po Václavu Sivákovi historicky druhého šampiona RFA a uskuteční se už tuto sobotu. Celý turnaj můžete sledovat prostřednictvím platformy PPV.

1686033334198.jpg

FOTO: RFA