Jdi na obsah Jdi na menu

UKÁŽE MU, KDO JE TADY SKUTEČNÝ CHULIGÁN. FAPŠO MÁ NÁHRADNÍHO SOUPEŘE

1692017120265.jpg

Před pár dny byl Pavel Šach nucen odstoupit ze zápasu se Sebastianem Fapšem na RFA 12 kvůli osobním důvodům. Jelikož náhradní bojovníci a účastníci divácké ankety Talafous a Fratczak odmítli, vedení RFA hledalo dál.

O slovo se přihlásil černohorský bojovník Radovan Vuković, jehož výzvu Fapšo bez váhání přijal. Tímto soubojem 9. září vyvrcholí turnaj RFA 12 v Považské Bystrici. Vstupenky na něj si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Fapšo dokonce dostal na výběr

Vuković vyzval Fapša prostřednictvím videa, které zveřejnila na svých sociálních sítích RFA. V něm dokonce Vuković nabídl na výběr ze dvou různých disciplín: „Čau, Fapšo. Už déle jsem čekal na šanci bojovat v RFA. Doslechl jsem se, že tvůj soupeř zrušil zápas.

Velmi rád ho teď zastoupím jako náhrada. Slyšel jsem, že jsi chuligán. Já ti ukážu, kdo je tady skutečný chuligán v kleci. MMA nebo Real Fight, výběr je na tobě. Já jsem tady,“ řekl Vuković ve videu. Reakce Fapša na sebe nenechala dlouho čekat a výzvu okamžitě přijal. Jelikož se však připravoval celou dobu na postojařská pravidla Real Fight, výběr ze dvou různých bojových disciplín nebyl pro něj velmi náročný.


Spuštěný prodej PPV

Organizace RFA spustila prodej PPV ve spolupráci s hlavním partnerem EUROGOLD. Za zvýhodněnou cenu si můžete zakoupit prvních 2 000 kódů s 30% slevou, kterou obdržíte po zadání kódu EUROGOLD 30. Do turnaje zbývá už jen necelý měsíc a zakoupit si PPV můžete na stránce Realsport.tv.

cvu6un3l0vr.jpg

FOTO: RFA