Jdi na obsah Jdi na menu

UVIDÍ KOŠICE NEJŽHAVĚJŠÍ STAREDOWN TOHOTO ROKU?

1665147591143.jpg

Košice přivítají už zítra největší akci bojových sportů v roce 2022 na Slovensku. Na akci s názvem RFA 4 se fanoušci bojových sportů mohou těšit na jeden speciální zápas. Hlavním tahákem je duel Sebastiána Fapša a Joiltona Lutterbacha.

Vše začalo na sociálních sítích

Po akci RFA 3 se na Instagramu začal okamžitě řešit možný zápas Leo Brichta vs. Joilton Lutterbach. Pohotově reagoval Sebastián Fapšo, který ho vyzval a pozornost se zaměřila na tento zápas. V komentářích na sociálních sítích se zápasník ze Slovenska s přezdívkou Tank opakovaně hlásil, že právě on je vhodný soupeř pro hvězdu světového formátu. Promotérům organizace se podařilo dohodnout podmínky a ihned po oznámení zápasu začala mezi bojovníky vzájemná nevraživost.

Na tiskové konferenci to doslova vřelo

RFA si pro své fanoušky připravila tiskovou konferenci, kde oznámila několik novinek. Například expanzi do Maďarska a Srbska. Následně na tiskovou konferenci přišel Lutterbach a spolu s Fapšem si začali vyměňovat vzkazy na své osoby. U staredownu Fapšo do soupeře provokativně strčil a začalo tak ještě větší napětí a na tento zápas se začali fanoušci těšit ještě víc.

Velké očekávání co se stane na veřejné váze v Košicích

Fapšo je miláčkem publika na Slovensku a dá se očekávat, že dnes bude mít v Košicích velkou podporu a vytvořené domácí prostředí. Bude zajímavé sledovat, co se stane na veřejném vážení za přítomnosti kamer, novinářů a hlavně velkého publika. Oba bojovníci už ráno splnili váhový limit 81 kg. Sebastián měl na váze 80,9 kg a Joilton 80,8 kg. Můžeme se tedy těšit na to pravé bojové napětí, před duelem, který jistě zvedne diváky ve Steel Aréně ze sedaček.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář