Jdi na obsah Jdi na menu

V HLAVNÍM ZÁPASE RFA 6 SE PŘIOSTŘUJE

1663589857240.jpg

Milan Ďatelinka má za sebou ne moc povedené dva zápasy, ve kterých pro něj cesta za výhrami skončila už v prvním kole. Na RFA 6 v Prievidzi však na něj čeká v hlavním zápase večera Dominik Humburger, kterému poslal Milan přes instagram vzkaz.

"Dominiku, v modrém rohu jsi proto, protože jsem domácí, jsme na Slovensku," vyjádřil se Ďatelinka na svém instagramu, jak však hned na začátku zmínil, s respektem k soupeři. Reagoval tak na rozhovor pro portál kaocko.cz, kde neporažený bojovník prozradil, že je podle něj Milan velmi přeceňovaný zápasník a nedosahuje podle něj takové úrovně, aby ho dokázal zpomalit na jeho cestě.

"Druhá věc, nezlob se na mě, dosud jsem tě ani neregistroval. Víceméně jsem ani nevěděl, kdo vlastně jsi," pokračoval slovenský bojovník, který je aktivní v MMA od roku 2013. Za tu dobu stihl 14 soubojů s bilancí 8 výher a 6 porážek. Všechna vítězství dokonce vybojoval před časovým limitem (5 KO/TKO, 3 SUB).

"Pokud někomu můžeš poděkovat, že máš hlavní zápas, tak jsem to právě já," prozradil Milan, pro kterého to bude třetí hlavní zápas za sebou. Dále narážel na žebříčky, ve kterých je před svým soupeřem: "V Česku jsem 16ka, ty 22ka. V Evropě jsem 60ka, ty 100ka. I toto je možná důvod, proč budeš v modrém rohu," vysvětlil situaci.

Nakonec poradil Dominikovi, aby prokázal soupeřům respekt, protože "vysoký hřebínek" měl před zápasem s Karlosem i on. "Pak umí přijít tvrdá realita, která ti hřebínek velmi rychle srazí," dodal.

img-20220919-wa0010.jpg

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář