Jdi na obsah Jdi na menu

V TOMTO SLOVENSKÉM MĚSTĚ BY MĚL BÝT NEJBLIŽŠÍ TURNAJ RFA

1687180881366.jpg

Na tiskové konferenci po RFA 11 dostal Boris Marhanský otázku ohledně zrušení zápasů Jozefa Jaloviara a Milana Ďatelinky. O Ďatelinkovi řekl, že šlo o menší zranění a že bychom ho mohli vidět už na nejbližším turnaji v září.

Kromě něj zmínil i Sebastiana Fapša a že půjde o město oběma bojovníkům velmi blízké. I když to organizace zatím ještě oficiálně nepotvrdila a jde zatím jen o spekulaci, RFA 12 se s největší pravděpodobností uskuteční v Považské Bystrici.

Na Pováží s největšími domácími hvězdami

V poslední době RFA zorganizovala pár turnajů v českých a slovenských městech, které nepatří mezi úplně největší v obou našich republikách. Ať už to byla 2x Prievidza nebo Havířov, vše nasvědčuje tomu, že v tom plánuje pokračovat a přinést galavečery bojových umění i do míst, kde dosud bývaly jen velmi zřídka.

Milan Ďatelinka i Sebastian Fapšo by měly být největšími hvězdami RFA 12. „Milan Ďatelinka měl menší zranění, ale předvede se na nejbližším turnaji, který by měl být v září. Budeme to oznamovat brzy. Měl by tam být i Sebastian Fapšo a mělo by to být v jednom městě, které je jim velmi blízké, ale oznámíme to, až když to bude potvrzeno,“ řekl Boris Marhanský na tiskové konferenci. Toto vyjádření je dostatečně jednoznačné na to, abychom si mohli být jisti, že řeč je o Považské Bystrici.

Ďatelinka má co odčinit

Ďatelinka je aktuálně na vlně 3 proher v řadě a v rámci organizace RFA má nelichotivé skóre (0-2). Prohry zaznamenal proti dočasnému šampionovi střední váhy Dominikovi Humburgerovi a Nenadovi Avramovićovi, který měl být "Hambáčův" titulový vyzyvatel. Ďatelinka je tak momentálně ve velmi nepříjemné situaci a musí udělat vše pro to, aby tuto negativní sérii přetrhl.

Sebastian Fapšo ve své premiéře v RFA podlehl současnému šampionovi Joiltonovi Lutterbachovi. Slovenský „Tank“ si nedokázal poradit s přesností svého soupeře, který předvedl skvělé fight IQ a oko. Přesto ale Fapšo dokázal přežít do bodového rozhodnutí a vůbec se za svůj výkon nemusel stydět. Na RFA Ring Tour v Trnavě po dominantním výkonu zdolal Malkhaze Merebashviliho jasně na body a upravil své skóre v rámci RFA na (2-1).

FOTO: RFA