Jdi na obsah Jdi na menu

VÁCLAV HOLOTA ZNÁ DALŠÍHO SOUPEŘE

Mimořádně talentovaný a nebezpečný bojovník Václav Holota (5-1) podřizuje MMA naprosto vše. Přestal učit na škole a z Plzně se přestěhoval do Prahy, aby pravidelně trénoval v Reinders MMA a stal se z něj profesionální zápasník, kterého živí pouze smíšená bojová umění. „Všechno, nebo nic. Dám do toho sto procent, abych si to někdy nevyčítal, že tomu tak nebylo. Možná to říká spousta lidí, ale já jsem ten, který tomu opravdu obětuje všechno,“ říká Holota, který chce být vrcholem ledovce ve své divizi. A je na velmi dobré cestě - ze svých 5️ vítězství poslal hned 4️ soupeře předčasně do šaten. Co ukáže další zápas?
 
S Cristianem Valenciou (5-2) se očekává velmi vyrovnaný souboj. Kromě podobného skóre má Valencia i stejný počet ukončení, kdy s ním z 5️ vítězství nevydrželi v kleci 4️ soupeři. Tento španělský „Dragon“, který razí heslo: „Neztrácej kontrolu nad sny a cíli, které sis v minulosti předsevzal.“ preferuje boj nablízko a je velmi silný na zemi. Své soupeře často sváže a hodí si je na zem, odkud se už většinou pod jeho kanonádou nezvednou.
 
Bude tento zápas skutečně vyrovnaný, nebo se dočkáme suverénně rychlého sestřelení, které oba borci umí bravurně? Buď při tom na velkolepé show #OKTAGONPRIME4 poprvé v Pardubicích v Enteria areně. Lístky koupíš na ticketportal.cz! (zdroj: oktagonmma.cz)