Jdi na obsah Jdi na menu

VÁCLAV SIVÁK JDE OPĚT DO BOJE O TITUL! SLEZSKO BUDE V HAVÍŘOVĚ BRÁNIT SVÉ HRADBY

1678291464965.jpg

VÁCLAV SIVÁK JDE OPĚT DO BOJE O TITUL! SLEZSKO BUDE V HAVÍŘOVĚ BRÁNIT SVÉ HRADBY

Slezsko se dočkalo. Organizace Real Fight Arena premiérově míří do Havířova a na turnaji RFA 10 budou místní hrdinové čelit soupeřům z celého světa. Celý večer uzavře šampion do 66 kilogramů Václav Sivák, který nastoupí do své první obhajoby. Titul pod pravidly Real Fight získal na RFA 7 v šílené bitvě proti Patrikovi Záděrovi a brousí si zuby na dalšího vyzyvatele.

Kromě Siváka se diváci mohou těšit také na Borise Glezga, Tobiasze Le nebo úspěšnou amatérku Veroniku Zajícovou, která se poprvé představí mezi profesionály. Jako u všech dosavadních galavečerů i na RFA 10 uvidíme zápasy pod pravidly MMA, Real Fight a Real Boxing.

nb6m5auk.png

OBHAJOBA KRÁLE POSTOJOVÝCH DISCIPLÍN

Jméno Václav Sivák je skutečný pojem nejen na domácí, ale také světové bojové scéně. Mimořádně nadaný a technicky zdatný postojář drtí jednoho soupeře za druhým a soupeři s ním v zápasech bojují prakticky jen o přežití. To byl přesně případ i obou jeho oponentů, kterým čelil v rámci organizace Real Fight Arena.

Prvním byl Alexis Laugeois, který ukázal perfektní odolnost. Houževnatý Francouz ustál několik velmi tvrdých a čistých úderů, přičemž ani jednou se nenechal počítat. Sivákovi však vůbec nestíhal po rychlostní stránce a jasně mu podlehl na body.

71e_7x8q.jpeg

Sivákův druhý zápas se zapsal do dějin RFA tučným písmem. Šlo totiž o první a dosud jediný titulový zápas v historii organizace. Tomu odpovídal i průběh duelu s Patrikem Záděrou, který postavil diváky ze sedadel. Sivák byl nejblíže ukončení na začátku 3. kola, kdy vytáhl pekelný pravý high kick na hlavu. Záděra to jen zázrakem přežil do bodů, ale historicky prvního šampion Václava Siváka už neohrozil.

SLEZSKO PROTI ZBYTKU SVĚTA

Jedním z nejrychleji rostoucích gymů v Česku a na Slovensku je Jayman MMA Fighting Systems v Havířově, který vede suverénně náš nejlepší rozhodčí Jakub Müller. Velkolepý návrat čeká reprezentanta JMFS Vojtěcha Garbu, ale tuto akci si na domácí půdě rozhodně nebudou chtít nechat ujít ani další Müllerovi svěřenci.

V Havířově na turnaji RFA 10 se představí také tváře, které jsme již v této organizaci mohli vidět. Svou poslední prohru bude chtít odčinit talentovaný Tobiasz Le, který v očích mnoha fanoušků vzal první dvě kola Markovi Bakhitovi, ale bodoví rozhodčí ho viděli prohrát. Vyrovnanou bilanci v rámci RFA má také Boris Glezgo, který se opět pokusí vrátit na vítěznou vlnu.

Svoji premiéru mezi profesionálkami si odbude i Veronika Zajícová, která žije v irském Dublinu. Pod vedením světově uznávaného trenéra Johna Cavanagha dělá mílové pokroky a od svého profi debutu si neslibuje nic jiného než dominantní vítězství. Zda se jí to podaří zjistíme už 13.5. na turnaji RFA 10.

cow80muq0xq.jpg

FOTO: RFA