Jdi na obsah Jdi na menu

VALAŠSKÉ TORNÁDO SE CHYSTÁ NA REPARÁT

1688483698658.jpg

Český MMA bojovník Adam Jakubík si v posledním zápase na RFA 11 připsal první kariérní porážku mezi profesionály. Nenavázal tak na dva velmi kvalitní výkony v EUROGOLD pyramidě na RFA 9, když porazil Martina Horínka a trápil bývalého UFC bojovníka Ronyse Torrese.

Nyní čeká "Valašské tornádo" reparát a do třetice na slovenské půdě. Na turnaji RFA 12 v Považské Bystrici se kromě něj představí také Marek Kvasnica nebo Erkan Murat. Galavečer se uskuteční již 9. září a jeho největšími hvězdami budou domácí protagonisté Milan Ďatelinka a Sebastián Fapšo. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Na Slovensku se mu evidentně líbí

Adam Jakubík se v rámci organizace RFA představil už ve čtyřech zápasech a ve všech případech to bylo na slovenské půdě. Nejprve si vybojoval profesionální smlouvu na bratislavském turnaji Warm-Up a svoji první velkou šanci dostal v Prievidzi na RFA 9. Jeho mentorkou v rámci EUROGOLD pyramidy byla zpěvačka Tina, se kterou je nadále v kontaktu.

Na RFA 9 ukončil Martina Horínka pákou na nohu, ale stejnou technikou sám prohrál v semifinále s Ronysem Torresem. Dva měsíce poté se opět vrátil na Slovensko, když v Bratislavě na RFA 11 vyzval Michala Dubu. Na něj už ale Jakubík nestačil především ve wrestlingu a ve 2. kole se nechal uškrtit. Jakubíka tentokrát čeká další duel na RFA 12, na kterém udělá vše pro to, aby upravil své skóre mezi profesionály na (2-1).

Kvasnice po dlouhé době opět v akci

Do boje se po více než roce vrací i slovenský bojovník Marek Kvasnica, pro kterého je Považská Bystrica v podstatě domácí půdou. Reprezentant trenčínského Laugaricio Combat Club na RFA 3 v Ostravě nestačil na talentovaného Adama Herajna a podlehl mu na body. Aktuálně je jeho skóre vyrovnané (2-2) a na RFA 12 se nutně potřebuje vrátit na vítěznou vlnu.

Dalším představeným bojovníkem na RFA 12 je reprezentant Severní Makedonie Erkan Murkat. Ten se v rámci organizace už fanouškům představil jednou, když na RFA Ring Tour v Trnavě zdolal Tomáše Drábika. Bude stejně úspěšný i v nedaleké Považské Bystrici? Odpověď poznáme 9. září. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

FOTO: RFA