Jdi na obsah Jdi na menu

VELKÉ GESTO SLOVENSKÉHO BOJOVNÍKA

1717147738347.jpg

Tisková zpráva RFA I Po posledním turnaji RFA x ZHS bylo spuštěno hlasování na stránce MonacoBet.sk, kde fanoušci vybrali za nejlepší zápas večera duel Matyase Viszlaya s Milošem Dobrašem. Suma 2 000 eur byla rozdělena v poměru 3:1, tedy vítěz Viszlay si odnesl 1 500 eur. Košický rodák oznámil, že plánuje tyto peníze věnovat na dobrou věc.

Bonus opět pro slovenského fightera

RFA ve spolupráci s kasinem MonacoBet premiérově spustila hlasování o bonus za zápas večera bezprostředně po společném turnaji s IAF v Nových Zámcích. Přesto, že se zápas skončil expresně rychle, fanoušci vybrali duel Horínek vs. Zeljko. Velmi podobný osud měl i duel Matyase Viszlaye se soupeřem z Bosny a Hercegoviny.

Miloš Dobraš nestíhal na svého slovenského soupeře po žádném směru a košický bojovník si připsal velmi rychlé ukončení na TKO hned na začátku 1. kola. Jelikož fanoušci rozhodli, že právě tento souboj se jim ze všech z celého galavečera líbil nejvíc, Viszlay si odnáší bonus 1 500 eur, se kterým již nastínil své plány.

Část peněz půjde na dobrou věc

Organizace RFA zveřejnila vítěze hlasování na svém Instagramu a netrvalo dlouho, než přišla Viszlayova první reakce: „Později se k tomu vyjdařím. Určitě chci svou část darovat na dobrou věc a pomoci někomu, kdo to nejvíc potřebuje,“ řekl Viszlay, který zatím nespecifikoval, o jakou dobročinnou organizaci nebo rodinu půjde.

Zdroj foto: RFA / Matúš Zeťák