Jdi na obsah Jdi na menu

VÉMOLA GARBU NEZNÁ. JMFS GYM REAGUJE

1661351818847.jpg

Vítězství Vojtěcha Garby v RFA 3, které proti světové legendě málokdo očekával, kolem něj bezpochyby vyvolalo řadu otázek. Ve věku 26 let nakopl tímto vítězstvím zástupce ostravského klubu JMFS motory a má několik příležitostí k růstu ve světovém žebříčku.

A o tom, že se opravdu nebojí výzev, svědčí i výzvy elitních domácích bojovníků v jeho váze, jako jsou Viktor Pešta nebo Karlos Vémola. Ten dokonce zanechal vzkaz v rozhovoru pro portál kaocko.cz: "Tak tohle slyším od vás poprvé, navíc toho kluka vůbec neznám. Nikdy jsem o něm neslyšel, ani nevím, co ten frajer chodí za váhu. Asi to ale žádný velký silák nebude, když se o mně takhle vyjadřuje. Víte, mě dneska vyzývá kdekdo. Je spousta bláznů, kteří by se mnou chtěli zápasit, přitom na to vůbec nemají. Tohle asi bude ten samý případ. Navíc pokud by ten kluk aspoň něco v MMA dokázal, tak bych ho určitě znal."

Hlavního trenéra klubu JMFS a tedy i Vojtěcha Garby, Jakuba Müllera, nenechalo toto vyjádření chladným. "Pidlooký Kája reaguje na našeho Vojtu slovy ´Navíc pokud by ten kluk aspoň něco v MMA dokázal, tak bych ho určitě znal´. Tak hlavně, že jsi znal Mikuláška, Ďatelinku nebo Lohorého v době, kdy měl o 20 kg méně. Nebo rappera, který se potrápil na body s Rytmusem. Popřípadě takové "siláky" jako byl Bajlitz, který ani nedělá MMA a věnuje se pro wrestlingu, nebo Barjamaj, který je takový celoevropský proslulý boxovací pytel. Tak jenom malé představení: Vojta je kluk, který na kuřeti a proteinu porazil Reljiče, zatímco někdo musí chodit na infuze, aby porazil Iliče, kterého mu vybrali manažeři na míru," vyjádřil se v příspěvku na svém facebookovém profilu.

Vojtěch Garba ako dvojnásobný majster Európy v pravidlách MMA a Striking MMA a bez pochýb ďalšia vychádzajúca hviezda českého MMA tak rozprúdil vody v poloťažkej váhe. Bude zaujímavé sledovať, ako sa celá situácia bude vyvíjať.

Vojtěch Garba, dvojnásobný mistr Evropy v MMA a Strike MMA pravidlech a bezesporu další vycházející hvězda českého MMA, tak rozvířil vody v polotěžké váze. Bude zajímavé sledovat, jak se celá situace vyvine.

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář