Jdi na obsah Jdi na menu

VIKTOR PEŠTA JEDNAL S RFA. BUDE VŮBEC OBHAJOVAT?

1642344665721.jpg

 

Šampion polotěžké váhy OKTAGONu Viktor Pešta podle svých slov nemá s organizací podepsanou smlouvu a je volným hráčem. Nedávno se ohradil proti oznámení odvety s Pützem, o které prý nevěděl a ani ji neodsouhlasil se svým managementem. Od té doby se nedaří najít žádné rozumné řešení.

K nám se donesla informace, podle které měl Viktor Pešta jednat s organizací RFA. Proto jsme oslovili promotéra organizace REAL FIGHT ARENA Borise Marhanského a požádali ho o krátké vyjádření.

Dobrý den, dostali jsme informaci, že jste komunikovali s Viktorem Peštou a jeho managementem. Je to pravda?

Áno, je to pravda. Posledné týždne sme s jeho manažmentom rokovali o viacerých veciach a myslím si, že sme si vybudovali veľmi korektný a profesionálny vzťah. Čo je v tomto “biznise“ veľmi dôležitý moment.

Jak dopadlo jednání? Máte zájem podepsat s Viktorem smlouvu?

Určite sme mali a aj máme o Viktora veľký záujem, veď je to obrovské meno československej MMA scény a hlavne je známe aj vo svete.  Preto verím, že sa raz ukáže aj v našej organizacii, bol by to pre nás úspech mať tak kvalitného bojovníka. Ale uvidíme, MMA je nevyspytatelné :)

Takže 2. února nebude na Vaší tiskové konferenci ohlášené jeho jméno jako Vaše posila?

Nie, určite Viktora nebudeme ohlasovať. No máme prichystané veľké novinky, už teraz sa nemôžem dočkať, keď ich oznámime. Som presvedčený, že najbližie obdobie Viktora na domácej scéne určite neuvidíme, ale viacej by som sa k tomu aktuálne nechcel vyjadrovať. 

viktorpesta-16423449350950.jpg

 

Víte něco o jeho novém angažmá?

Tieto otázky musíte smerovať priamo na jeho manažment, ja sa viac k našim rokovaniam nemôžem vyjadrovať. Verím, že keď sa bude Viktor vraciať na domácu scénu, tak budeme vedieť  jeho manažmentu ponúknuť čo najlepšie podmienky a ukáže sa práve u nás. My mu však držíme palce v novom pôsobisku, kde má bez pochýb na to, aby dosiahol čo najlepší úspech.

Děkujeme za vyjádření.

Podle tohoto vyjádření se zdá, že Viktor Pešta už nebude v OKTAGONu pokračovat a zamíří do zahraničí. Určitě se již brzo dozvíme bližší informace.

FOTO: IG VIKTOR PEŠTA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář