Jdi na obsah Jdi na menu

VLADIMÍR IDRANYI OPĚT V RODNÉM MĚSTĚ

Rodák z Prievidze a ikona postojových disciplín na Slovensku a také v České republice, Vladimír Idranyi, se představí 12.11. na turnaji RFA 6 v Prievidzi.

Na své konto nasbíral ve svých 40ti letech dohromady více než 500 soubojů a k tomu velké množství cenných úspěchů z domácích, ale také ze zahraničních turnajů. Box, Muay Thai nebo K1, to jsou disciplíny, ve kterých tento fenomén domácí scény nastupuje.

V roce 2020 zdolal dvojnásobného šampiona nejprestižnější světové organizace Glory Kickboxing, Jasona Wilnisova po třech kolech na body. Nejčerstvější skalp je ovšem z letošního roku, kdy si poradil s dalším bojovníkem této organizace. Kevin Van Heeckeren tam absolvoval 5 startů. Tady však o výhře rozhodl už ve druhém kole a to KO. Nabídka do Glory je tedy velmi blízko a právě po případné výhře na RFA 6 může přijít.

Vladimír Idranyi zná i jméno soupeře. Greig Bellaiche má opačný styl postoje, což bude jeho největší výhoda, k tomu není třeba zapomínat i na jeho výškovou převahu. Slovenského reprezentanta tak nečeká nic lehkého, ale přesně na to je po dlouhých letech v bojových sportech zvyklý.

FOTO: IG RFA