Jdi na obsah Jdi na menu

VLASTO ČEPO JE ZPÁTKY

1644348564865.jpg

 

Oblíbený slovenský bojovník Vlasto Čepo, kterého před zápasem s Matějem Peňázem zradilo koleno, hlásí návrat do OKTAGONu.
 
„Už vím, kdo má za sebou nejsilnější tým lidí a podporu, děkuju,“ vzkazuje Vlasto „El Chapo“ Čepo (7-1), který před rokem odjel do chorvatského American Top Teamu, kde víc jak půl roku trénoval s hvězdami UFC a v gymu potil krev až 7 hodin denně. Dřina se vyplatila, když se znovuzrozený a ve velkém stylu vrátil do klece na OKTAGONU 27 a tvrdými ranami poslal zkušeného soupeře k zemi již za 50 vteřin. Všichni se nemůžou dočkat, co dalšího v kleci tento brutální postojář předvede.

Velmi obávaný bomberman a šampion Brazílie v kickboxu Alexandre Silva (7-2) je profesionální ukončovací mašina se 7️ vítězstvími, z toho 6️ svých soupeřů knockoutoval a poslal hajat! Je jasné, že KO k vám bude z klece vonět od první vteřiny. „Nikdo se nenarodil jako válečník. Válečníci se rodí, když po sražení vstanou,“ prohlašuje brazilský zabiják ze Sao Paula, který své umění války v OKTAGONU představí vůbec poprvé.

Hvězdná adrenalinová show OKTAGON 31, která tě nenechá klidným, dokud ji neuvidíš na vlastní oči. Tohle bude bomba! 

fb_img_1644348054728.jpg

 

Vstupenky na nejlepší sportovní show pořídíš na https://www.ticketportal.cz/nevent/OKTAGON-20

FOTO: IG OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář