Jdi na obsah Jdi na menu

VLASTO ČEPO MÁ POTVRZENÝ DALŠÍ ZÁPAS

Na začátku prosince nás čeká ostravský turnaj OKTAGON 37, kterému bude vévodit jeden z nejočekávanějších zápasů roku, titulový souboj mezi Kozmou a Britem. Hodně zajímavý bude i zápas, který organizace OKTAGON MMA oznámila na svých sociálních sítích.

"Slovenský striker Čepo (9-2) po zápase s nebezpečným Silvou, kterého zdemoloval TKO v 1. kole, kráčí do boje s tvrdým italským „Punisherem“, jenž jako jediný v OKTAGONu vydržel s Peňázem všechna 3 kola. Právě s Peňázem si to „El Chapo“ měl rozdat již 2x, vinou zranění k tomu však nikdy nedošlo. Teď ale slovenský striker s 9 ukončeními před limitem z 9 výher musí projít přes Melilla. Podaří se mu ho na rozdíl od Peňáze ukončit ve svém oblíbeném kladivářském stylu?

„The Punisher“ Melillo (14-7) se zkušenostmi z Bellatoru vlétl do MMA na počátku kariéry jako ostrá střela a z prvních 6 zápasů své kariéry si odnesl 6 výher, 6 rychlých ukončení před limitem, z toho 5 KO. Za sebou má souboje s velmi nebezpečnými borci a hvězdami různých zemí, které dokázal porazit - např. „Terror“ Trusceka či dokonce hvězdného Eckerlina, jehož poslal v roce 2017 do říše snů ve 2. kole. Dnes má Ital ze 14 vítězství, 11 ukončení před limitem, z toho 9 KO, a v Ostravě chce přidat desáté!"

Určitě se máme na co těšit, protože oba borci předvádí v kleci velice atraktivní zápasy.

ckd12fhsipt.jpg

ZDROJ: IG OKTAGON MMA